Γεωργιάδης: «Έχω λατρεία και ευγνωμοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Προσκεκλημένος στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης. Θέμα συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και η απόσταση που κρατούν οι πρώην πρόεδροι του κόμματος και πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.

«Υπάρχει νεοδημοκράτης που να μην είναι καραμανλικός; Δεν μπορείς να είσαι στην ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός. Μα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε αυτή την παράταξη για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη». Σε ερώτηση για το αν είναι και σαμαρικός, απάντησε: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πιο αγαπημένος μου πολιτικός φίλος. 

Του έχω λατρεία κι αυτό δεν αλλάζει. Και του έχω και ευγνωμοσύνη. Όμως να σας πω κάτι. Υπουργό στην κυβέρνησή του τον Μητσοτάκη, ποιος το έκανε; Εγώ τον έκανα; Ο Σαμαράς δεν τον έκανε;  Άρα για ποια κόντρα μιλάμε; Ο Σαμαράς έκανε υπουργό τον Μητσοτάκη, ο Μητσοτάκης κέρδισε τις εσωκομματικές αφού είχε πάει ο κ. Σαμαράς, έγινε πρόεδρος ο Μητσοτάκης και τώρα κυβερνάει ο Μητσοτάκης

Τι να κάνουμε τώρα; Μέσα στην ΝΔ δεν υπάρχουν αυτά που φαντάζεστε. Παίρνετε την τρίχα τριχιά για να κάνετε παραπολιτικό...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.