Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Περιμένουν τον Δικέφαλο, στοχεύουν μέχρι και σε κατάκτηση του τροπαίου!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου23 Σεπτεμβρίου 2024

Η Γαλατάσαραϊ αποκλείστηκε ανέλπιστα από τη Γιούνγκ Μπόις στα πλέι οφ του Champions League, χάνοντας με 1-0 στη ρεβάνς, και, πλέον, είναι αναγκασμένη να αρκεστεί στο Europa League. 

Οι στόχοι της αντιπάλου του ΠΑΟΚ δεν είναι υψηλοί μόνο στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το «ταξίδι» της ξεκινά με τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο, την Τετάρτη (25/9) στις 22.00 και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «turkiyegazetesi.com.tr», θα ψάξει «το πρώτο βήμα για την καταξίωση σε αυτόν τον μεγάλο μαραθώνιο».

Η Γαλατά, υπό τη καθοδήγηση του Οκάν Μπουρούκ, στοχεύει στην επιτυχία και στη «διεθνή σκηνή» και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα οι φιλοδοξίες της δεν έχουν... ταβάνι και φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου, παρότι στις στοιχηματικές εταιρείες είναι 9ο φαβορί, με αποδόσεις κοντά στο 20. 

Βρέθηκε στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της League Phase, θα αντιμετωπίσει σκληρούς αντιπάλους, όπως η Τότεναμ, ο Άγιαξ, η Άλκμααρ, η Ντιναμό Κιέβου και η Μάλμε και θα χρειαστεί, βέβαια, υπερπροσπάθεια από το πρώτο, κιόλας, σφύριγμα.

Γιατί τονίζεται σε τουρκικές ιστοσελίδες, το μίνιμουμ του στόχου στο φετινό Europa League είναι η απευθείας παρουσία στους «16» και ο μεγάλος η κούπα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.