Γ' Εθνική: Στη σέντρα-Το πρωτάθλημα αρχίζει

Χρήστος Λιάπης21 Σεπτεμβρίου 2024

Αρχίζει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με πολλά σπουδαία παιχνίδια. 

Παρακάτω παραθέτουμε νέα των ομάδων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, επέλεξαν οι διοικούντες την Αλεξανδρούπολη FC, προκειμένου να βραβεύσουν τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και να του δείξουν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους, για όλα όσα έχει προσφέρει στον χώρο της κολύμβησης αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Αλεξανδρούπολης FC, προκειμένου να βρεθεί την Κυριακή (22/09) στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, για να παραλάβει το βραβείο του αλλά και μία επίσημη φανέλα της ομάδας. Η βράβευση του θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (15:45).

Ο Μιχαλεντζάκης με αριθμούς:

Ο 25χρονος Εβρίτης, είναι χρυσός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στα 100 μέτρα πεταλούδα της κατηγορίας S9 (Ρίο Ντε Τζανέιρο, 2016) και χάλκινος Παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας S8 (Τόκιο, 2020).

Επίσης είναι 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 μ. πεταλούδα S9, στα 50 μ. ελεύθερο S8, στα 100 μ. ελεύθερο S8 και στα 100 μ. πεταλούδα S8 και έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας του με επίδοση 2:07:1 και το παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα με επίδοση 2:09:68. Επιπλέον κατέχει συνολικά 4 παγκόσμια ρεκόρ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2006 όταν συναντήθηκαν για τελευταία φορά Πανθρακικός και Απόλλων Καλαμαριάς σε φιλική αναμέτρηση.

Τότε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, που αγωνιζόταν στην Super League επικράτησε με 3-2 του Πανθρακικού, που προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή στη Β Εθνική.

Ο αγώνας διεξήχθη στην Κομοτηνή και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Χαραλάμπους στο 15'. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη γύρισαν το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο. Το 1-1 έγινε με απευθείας φάουλ του Καραλιόπουλου στο 27', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πόπαρα έκανε το 1-2. Ο Πανθρακικός...άγγιξε την ισοφάριση στο 34', αλλά ο Σουάνης δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά, αφού το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 84' ο Λαζαρίδης σημείωσε το 1-3, ενώ το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 88' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλακιώτη.

Πανθρακικός: Καρκάνης, Φ. Κωνσταντινίδης, Γεμενετζής, Σουλτανίδης, Χ. Αθανασιάδης, Αμόα, Έρος, Αντρέεφ, Χαραλάμπους, Βάγκνερ, Σουάνης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Κουλακιώτης, Σαπαλίδης, Τριχας, Μουρατίδης, N. Κωνσταντινίδης, Στ. Αθανασιάδης

Απόλλων Καλαμαριάς: Κελπέκης, Γαλανόπουλος (46' Φυτανίδης), Καραλιόπουλος, Σαρακατσάνος, Αμπσνσά (46' Mουράφσκι), Καραμανλής (46' Παπαδόπουλος), Ορφανός, Σαμουηλίδης (46' Κόλτσης), Ουέλινγκτον (46' Μανίκας), Γαϊδαρτζής (75' Λαζαρίδης), Πόπαρα


ΚΟΖΑΝΗ: Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Πιερικό

Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, στο ΔΑΚ Κοζάνης η Κοζάνη θα υποδεχτεί τον Πιερικό.

 Οι φίλαθλοι καλούνται να στηρίξουν την ομάδα μας δυναμικά, αλλά και με σεβασμό απέναντι στους φιλοξενούμενους.
Η είσοδος για τους γηπεδούχους θα γίνει από την πάνω θύρα, δίπλα στο κυλικείο, ενώ η κάτω θύρα θα είναι αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Πιερικού. 
«Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με θετική ενέργεια και πάθος. Σας περιμένουμε να γεμίσετε το γήπεδο και να δώσετε δύναμη στην ομάδα μας με την υποστήριξή σας» αναφέρουν ο ιθύνοντες της Κοζάνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Αποκτήθηκε ο 23χρονος επιθετικός Γιάννης Γαβαλίδης. Επαιξε σε Ηφαιστο, Κ15-Κ17 Ηρακλή, ΑΣ Νεάπολης, Ονήσιλο Σωτηρα (ΚΥΠΡΟΣ), Αγροτικό Αστέρα και Θερμαικό Θέρμης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας απέκτησε τον 21χρονο Αρη Κοκοτσάκη. Εχει αγωνιστεί: 4η και 5η κατηγορία Γερμανίας, Μαρκό, στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ μέχρι κ17

Ο Άρης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα και πιστεύω θα πάμε πολύ καλά φέτος.


Ακόμη πήρε τον 20χρονο Στέλιο Ιωαννίδη. Εχει αγωνιστεί: σε Πρωταθλητές Πεύκων, Κ15 Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, Νίκη Ευκαρπίας. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε:

Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην ομάδα του Ορέστη. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξελιχθώ μέσα από αυτή».


ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Γκελτρινίδη, προς αντικατάσταση του Δημήτρη Μίκικη που προσελήφθη προσφάτως στις εθνικές ομάδες της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Γκελτρινίδης, γεννημένος τον Μάιο του 1997 είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C & Talent ID Level 1 της Αγγλικής Ομοσπονδίας. Διατελεί προπονητής τερματοφυλάκων στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο τα τελευταία 6 έτη, ενώ σε ανδρικό επίπεδο τις τελευταίες 3 σεζόν στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την Α1 κατηγορία.


ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας.

Η παρουσία του κόσμου και η θετική ενέργεια που εισπράξαμε μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική περίοδο αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου


ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

Γνώστης του ποδοσφαίρου καθώς έχει θητεύσει με επιτυχία ως προπονητής στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ και στις ακαδημίες του ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο Αγγελος Νικολαίδης έρχεται να συμπληρώσει το προπονητικό team και να συμβάλει τα μέγιστα στην απαιτητική χρονιά για την ομάδα του Αρη Πηγών στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Ο Ποσειδώνας αγωνίζεται εντός έδρας στην πρεμιέρα, καθώς υποδέχεται τον Ορέστη Ορεστιάδας την προσεχή Κυριακή στις 16:00.

Οι κερκίδες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από τις 14:30 και η γενική είσοδος θα ανέρχεται στα 10€.

ΣΦΚ Πιερικός

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πιερικού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με αντίπαλο την Κοζάνη (Κυριακή 22/9 στις 16:00).

Οι "μελανολευκοι" προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και ολοκληρώνουν τον κύκλο προετοιμασίας με την προπόνηση του Σαββάτου, με τον Περικλή Αμανατίδη να ετοιμάζει τα πλάνα του προκειμένου να καταρτίσει την πρώτη αποστολή της σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η προγραμματισμένη αναμέτρηση για την Κυριακή 22/09 με τον Ολυμπιακό Βόλο ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Η ΕΠΟ με απόφαση της, που κοινοποίησε στα δύο σωματεία, όρισε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την Τετάρτη 25/09 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Ημαθίας με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Με τη συνάντηση Διοίκησης - προπονητών - γονέων στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης" τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 ξεκινά τη σεζόν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αιγινιακού .

Στην συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία - διαμόρφωση των τμημάτων. Προπόνηση δεν θα πραγματοποιηθεί .

Η έναρξη των προπονήσεων και οι ωρες αυτών θα ανακοινωθούν στη συνάντηση. Παράλληλα θα αρχίσουν οι εγγραφές των παιδιών, που θα συνεχιστούν καθημερινά τις απογευματινές ώρες στο γήπεδο.Τμήματα : Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ15

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, εκτος έδρας με τον Αμβρακικό Βόνιτσας Ο κ. Μανούρας δούλεψε στα κομμάτια της τακτικής με τους ποδοσφαιριστές του για το ματς της πρεμιέρας

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αγγέλου Καρατάσιου. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Νίκη Βόλου, Λάρισα, Ολυμπιακό, Απόλλων Λάρισας, Διαγόρας, Πολιτέκνικα Τιμισοάρα και Αιγάλεω

Το πρόγραμμα των αγώνων

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Απόλλωνα. Παρακάτω παραθέτουμε τους διαιτητές στους δύο πρώτους ομίλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.00: Πανθρακικός-Απόλλων Καλαμαριάς Φιλιππίδης, Τσελεπίδης Εβρου, Καφετζόπουλος Καβάλας, 2. Π.Ο. Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Κρ. Βρύσης Δροσίνης, Διονίδης, Σοφτάς Θράκης, 3. Ηρακλής Αμμουδιάς-Νέστος Χρυσούπολης Σιουμπαρας, Μποΐτσιος, Δημητριάδου Δράμας, 4. Δημ. Κιλκίς ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Απόλλων Παραλιμνίου Δημητριάδης, Σκούτας, Τζημόπουλος Χαλκιδικής, 5. ΦΕΛΩΝΗΣ (ΞΑΝΘΗΣ): Αρης Αβατου - ΑΟ Χανιώτης ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ, Χατζηνάκος, Παστιάδης Δράμας, 6. ΠΟ Μουδανιών-ΑΕ Ευόσμου ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Κουτσικανίδης, Μερτζεμέκης Πιερίας, 7. ΠΕΤΡΟΥΣΑ: Π.Α.Ο. Ποντίων Ν. ΑΜΙΣΟΥ -ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΝΑΖΙΡΗΣ, Αλμπάντης, Αλεξ. Παντικίδης.

8. Αρης Πηγών-Θερμαικός Θέρμης Κτιστης Ξάνθης, Αναστασίου, Βακουφτσής ΣΕΡΡΩΝ, 9. Ποσειδώνας Μηχανιώνας- Ορέστης Ορεστιάδας Τσάνης ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

2ος όμιλος

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.00

 Σβορώνος-Ανθούπολη Λάρισας ΑΓΡΙΜΗΣ, ΓΙΑΤΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,

2. Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ε. Αλεξάνδρειας ΑΝΑΒΟΛΗ

3. Αμβρακικός-Τρίκαλα Χατζηπαναγιώτου, Πασιας, Ευαγγέλου Ηπείρου, 4. Αναγέννηση Καρδίτσας - Αρης Φιλιατων Βλάχος, Γκέλης Ηπείρου, ΔΙΧΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, 5. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ- ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Τάκος Αιτωλοακαρνανίας, Μπύρος Ευρυτανίας, 6. Αναγέννηση Αρτας-Τηλυκράτης Λευκάδας  Ζυγας, Βλαχοδήμος, Κεφαλης ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 7. Κοζάνη-Πιερικός Γιαννακός, Ματσιας, Αλεξ. Τσακιρόπουλος, 8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ -Αιγινιακός ΤΣΙΝΤΖΑΣ, ΚΙΤΟΣ, Αγγελόπουλος Θεσσαλίας.

 9. 11:30 Ζάκυνθος-Αστέρας Πετριτη Χρονας, Καρράς, Μπαλαρούτσος Αχαΐας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.