Γ' Εθνική: Παιχνίδια κυπέλλου και προετοιμασίας-Μεταγραφικές εξελίξεις

Χρήστος Λιάπης07 Σεπτεμβρίου 2024

Συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος για τον Απόλλωνα Kρύας Βρύσης καθώς  στην 2η φάση θα αντιμετωπίσει αύριο την Αστραπή Μεσοποταμίας, μια ιστορική ομάδα του νομού Καστοριάς που σήμερα αγωνίζεται στην Α τοπική κατηγορία όμως έχει μεγάλη παρουσία στην πάλαι ποτέ Δ ΕΘΝΙΚΗ στην οποία και την ειχε αντιμετωπίσει πολύ παλαιότερα ο Απόλλωνας.

Στόχος τι άλλο από την νίκη αφού ο Πρίγκιπας του Κάμπου φιλοδοξεί να φτάσει τουλάχιστον στην 3η φάση και γιατί όχι παραπέρα.

Ο αγώνας  θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Κρυας Βρυσης "Ι. Τσερκεζιδης" αφού ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατία θέματα του γηπέδου με μεγάλη συμβολή του Προέδρου Κώστα Βλαχου

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

Θα δώσει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ΚΥΡΙΑΚΗ  8 Σεπτεμβρίου , στις 16:30. Κάλεσμα γίνεται σε όλο τον κόσμο για να δώσει δυναμικό παρών στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (Μαρόκο).

Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Σε φιλικό παιχνίδι ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας υποδέχεται στις 6μμ για τον Αιγινιακό.

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Σήμερα στις 6μμ στα γήπεδα του Λόλα θα παίξει με την Κ19 του ΠΑΟΚ

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

Crash test παιχνίδι για την ομάδα του Αρη στην Ελευθερούπολη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Καβάλας ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ λίγες μέρες πριν το Super Cup όπου ο Άρης Πηγών θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2024-25.

ΠΟ Μουδανιών

Σήμερα στις 16:30 μ.μ. ο ΠΟ Μουδανιών υποδέχεται για το κύπελλο της ΕΠΣ Χαλκιδικής την Ελπίδα Πολυγύρου

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την προσθήκη του Οκάν Χατζητερζόγλου στο δυναμικό του, ενός έμπειρου και καταξιωμένου αθλητή, που έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας για επιτυχίες στη νέα σεζόν.

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου διαθέτει πλούσια εμπειρία σε υψηλό επίπεδο (συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 1 και Super League 2) και έχει αποδείξει την αξία του μέσα από την πολυετή καριέρα του, καταγράφοντας σημαντικές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με την ηγετική του φυσιογνωμία και το πλούσιο ταλέντο του θα προσφέρει επιπλέον ποιότητα και σταθερότητα στην ομάδα.

Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Α.Ο. Ξάνθης, Πανσερραϊκό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ιεράπετρα καθώς και στην FC Metaloglobus Bucharest στην Ρουμανία.

Λίγο πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Κιλκισιακό η ομάδα του Αρη Αβατου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη προσθήκη. Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που αναμένεται να φέρει ταλέντο, ενθουσιασμό και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στην ομάδα μας και να προσθέσει ακόμη μια λύση στο προπονητικό επιτελείο. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

Σε φιλικό παιχνίδι ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής η ΑΕ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στις 18:00 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

ΠΑΟΠ Ν ΑΜΙΣΟΥ

Στη φιλόξενη έδρα του Μέγα Αλεξ. Αγίου Αθανασίου αγωνίζεται ο ΠΑΟΠ σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣΔ.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Τελετή Αγιασμού ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2024-2025 του

Καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του σωματείου αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Η σημαία στον ιστό. Συνεχίζει στον Ορέστη ο Κώστας Ανδρεάδης

NEΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Η ομάδα του Νέστου δίνει το τέταρτο φιλικό του σήμερα στην Αλεξανδρούπολη και ώρα 17:00 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν δίνει την Κυριακή ο Πανθρακικός, που υποδέχεται τον ΑΟ Σάρτης για την β΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή στις 16:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Θέλει να πάρει την πρόκριση και να υποδεχθεί την επόμενη Κυριακή τον νικητή της αναμέτρησης ΑΟ Κυδωνίας - Πανιώνιος. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση έτσι ώστε να έρθει η νίκη και για τον λόγο αυτόν ο Γιώργος Μαραντάς και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις.

Παράλληλα είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου ώστε να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να αποτελέσει η κερκίδα τον 12ο μας παίκτη

Επίσημος καλεσμένος ο Πανθρακικός

Η Αrda συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Βουλγαρίας και σήμερα το Κίρτζαλι γιόρτασε με μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Επίσημος καλεσμένος αποτέλεσε ο Πανθρακικός, καθώς οι δύο ομάδες έχουν υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας αλλά κυρίως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ των 2 διοικήσεων.

Αντιπροσωπεία παλαιμάχων του Πανθρακικού αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα της Arda σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα ακαδημιών, marketing και τεχνογνωσίας με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να ανανεώνουν σύντομα το ραντεβού τους

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.