Φρούσσος: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα, το ντέρμπι εξαρτάται 100% από τους παίκτες του»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Φρούσσος, και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό, έχρισε φαβορί τους «ασπρόμαυρους» σημειώνοντας πως η ομάδα του Λουτσέσκου είναι καλύτερη ομάδα από τους «πράσινους».

Μεταξύ άλλων είπε: «Είχαμε χάσει με 3-0 από τη Γαλατασαράι τότε, νομίζω στο τέλος της χρονιάς είχε πάρει και το Κύπελλο Ουέφα. Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα από τον Τερίμ, από το 1999 και μετά άρχισε να δείχνει ποιος είναι. Δεν θα το έκανε άλλος προπονητής να βάλει τρεις νέους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα. Εκείνος έκρινε πως έπρεπε να παίξουν αλλά τελικά δεν του βγήκε. Είναι κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όποιος κερδίσει θα έχει το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ και στην έδρα του, είναι κρίμα βέβαια να μην έχει κόσμο σε τέτοια παιχνίδια. 

Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή και τον ξέρουν όλοι. Πιστεύω πως θα το κερδίσει το παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ σκοράρουν πολλοί παίκτες και είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή. Δημιουργεί ευκαιρίες και μπορεί να κερδίσει. Αν το καταφέρει για μένα είναι το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εξαρτάται 100% από την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ το πως θα κυλήσει το ντέρμπι. Νομίζω πως είναι πετυχημένη συνταγή να έρχονται παίκτες από τις ακαδημίες, πολλοί από τους νεαρούς είναι καλύτεροι και από μεγάλα ονόματα. Μόνο ο ΠΑΟΚ το κάνει αυτό. Με τόση ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν χρειάζεται ενίσχυση, ο προπονητής ξέρει καλύτερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.