Γεν. διευθυντής Στεάουα: «Θεός φυλάξοι! Γιατί να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ;»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2024

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, σε συνδυασμό με της Στεάουα, λόγω και της παρουσίας του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, έχει φέρει στην επικαιρότητα το ενδεχόμενο συνάντησης των δύο ομάδων.

Κάτι που απεύχεται ο γενικός διευθυντής της ρουμανικής ομάδας, Μιχάι Στόικα, ο οποίος με δηλώσεις του στη Ρουμανία παραδέχθηκε πως φοβάται τον Δικέφαλο!

«Θεός φυλάξοι, γιατί να θέλω τον ΠΑΟΚ; Δεν θα ευχόμουν ένα ματς με τον ΠΑΟΚ! Πρώτα από όλα θα ήθελα να φτάσουμε στον δεύτερο γύρο, γιατί έχουμε να παίξουμε πρώτα στον 1ο προκριματικό και μετά εκεί υπάρχει ο ΠΑΟΚ και η Μίντιλαντ όπου φαίνονται θηρία. Δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και της Καραμπάγκ, οι άλλοι που βρίσκονται στους πιθανούς αντιπάλους μας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κοιτάξτε για παράδειγμα την Σερίφ ήταν η βόμβα των βομβών! «Κατέστρεψε» τον Ερυθρό Αστέρα και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν από δύο χρόνια. Κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σαχτάρ. Γνωρίζω πολύ καλά τις ομάδες από το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν, ακόμα και από την Μολδαβία. Πολλοί παίκτες φεύγουν στο τέλος της σεζόν».

Τέλος, ανέφερε: «Σαφώς και είναι πολύ καλή ομάδα η Καραμπάγκ, έπρεπε να αποκλείσουν τη Λεβερκούζεν και έχασαν στις λεπτομέρειες, αλλά δεν φοβάμαι την Καραμπάγκ όπως φοβάμαι τον ΠΑΟΚ! Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι Μίντιλαντ. Με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα λυπόμουν πολύ αν πέσουμε στον δεύτερο γύρο. Αν φτάσουμε στον δεύτερο γύρο...»

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.