Φωτιά και λάβρα ο ΠΑΟΚ, πρώτος στην Ευρώπη

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2023

Ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου προσέφερε στο απαιτητικό κοινό του ο ΠΑΟΚ, με νέο θρίαμβο αυτή την φορά με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Φινλανδίας. Επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση της Ελσίνκι, παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ.

Ανέτρεψε το αποτέλεσμα, πέτυχε τέσσερα γκολ, έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε πολύ υψηλότερα επίπεδα και γενικά ικανοποίησε τους χιλιάδες πιστούς οπαδούς του, που προσήλθαν στην Τούμπα.

«Στους 16 δεν σταματάμε, στους 8 παραμιλάμε….», είναι το νέο σύνθημα που κυριάρχησε στην Τούμπα ξεκάθαρα για την πορεία που θέλουν οι οπαδοί να πετύχει η ομάδα, στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ ήταν φωτιά και λάβρα. Απέδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στην πρωταθλήτρια Φινλανδίας. Έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε 16 βαθμούς σε σύνολο 19, σε εναν ευρωπαϊκό όμιλο, κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει καμία άλλη ελληνική ομάδα. Καμία δεν έχει πετύχει αυτό που κατάφερε ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον είναι στους «16» της διοργάνωσης, κάτι το οποίο «σφράγισε» με την μεγάλη νίκη του και στην Φρανκφούρτη. Έβαλε ακόμη 500.000 ευρώ στα ταμεία του από την σπουδαία νίκη. Έδωσε το έναυσμα στον κόσμο του να αποθεώσει τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν τον γύρο του γηπέδου και βρέθηκαν μπροστά από όλες τις θύρες όπου ήταν παρόντες φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Είναι ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ που έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα έως το τέλος της σεζόν. Αυτή η ομάδα που έχει υψηλό δείκτη παραγωγικότητας. Είναι το καμάρι των φιλάθλων του, είναι η ομάδα που θέλει να συνεχίσει με υψηλές πτήσεις και στο πρωτάθλημα. Και τώρα, την Κυριακή στην Τρίπολη, με ανάλογη απόδοση, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Με τέτοιες εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ εμπνέει εμπιστοσύνη. Δείχνει σταθερότητα και στέλνει μηνύματα σε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

PAOK to be continued….

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.