Φιλιππιάδης: «Θέλησα συμβουλευτικά να απαντήσω στον Τάσο Σιδηρόπουλο»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Ο πρώην διεθνής διαιτητής F.I.F.A / Τ. Πρόεδρος Ε.Δ / Ε.Π.Σ.Μακεδονίας με επιστολή του αναφέρεται στον Τάσο Σιδηρόπουλο επισημαίνοντας:
Προτείνει τον εαυτό του να στεφθεί εκτός των άλλων Πατριάρχης της ελληνικής διαιτησίας.
Θέλω ν 'αγιάσω μα δεν μ 'αφήνουν οι διαβόλοι λέει μια λαϊκή παροιμία. Διάβασα και εγώ τις δηλώσεις του στη '' ΔΙΚΗ του ΟPEN '' που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Ξέφυγε. Θέλησα συμβουλευτικά να τον απαντήσω. Παριστάνει τον εαυτό του κορυφαίο Ελληνα διαιτητή από όλους όσοι πέρασαν παλαιότερους και νεότερους. Τι να πει και ο Κύρος Βασσάρας, ταπεινός, ολιγόλογος στις δηλώσεις του, χωρίς να θίγει συναδέλφους και να υπερηφανεύεται.
Ο κύριος Σιδηρόπουλος θέλει να διαιτητεύει μέχρι τα 50 του. Και εγώ μπορούσα να σφυρίζω μέχρι τα 60 μου τον πληροφορώ καθ ' ότι πολύ πιο γυμνασμένος, αλλά στα 42 μου και στο ΖΕΝΙΘ της καριέρας μου εγκατέλειψα αξιοπρεπώς χωρίς μελανιές και στίγματα. Ετσι πρέπει να κάνει κάθε διαιτητής κύριε Σιδηρόπουλε και όχι να παρακαλάει να μείνει πριν τον διώξουν κακήν κακώς. Το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν. Απρεπείς και αντισυναδελφικές οι δηλώσεις του κατά της Γαλλίδας διαιτήτριας Στεφανί Φραπάρ , σε όποια λάθη και αν υπέπεσε σύμφωνα με την δική του κριτική. Κριτική αγαπητέ Τάσο από τον καναπέ δεν γίνεται. Υ.Γ Με τις ευλογίες σου να πετύχεις τους στόχους σου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.