Ευρωπαϊκό, Ρώμη: Στον τελικό στης σφυροβολίας ο Ζάλτος!

Παναγιώτα Χαλκιά08 Ιουνίου 2024

Στον τελικό της σφυροβολίας προκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Ζάλτος με βολή στα 74.49μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. Αντίθετα, Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης αποχαιρέτησαν.

Ο Αναστασάκης άρχισε τις προσπάθειες του με βολή στα 70.80μ και βελτιώθηκε στη δεύτερη στέλνοντας τη σφαίρα στα 73.60μ ενώ η τρίτη του προσπάθεια ήταν στα 72.55μ . Μετά το τέλος των προσπαθειών του υποστήριξε: «Όλα ήταν δικά μου λάθη. Δεν είμαι ευχαριστημένος, είχα πολλά τεχνικά προβλήματα. Ελπίζω στο Παρίσι να πάμε με καλύτερες επιδόσεις. Δεν κρατάω τίποτα, πάμε παρακάτω».

Ο Ζάλτος μπήκε στον αγώνα με βολή στα 74.49μ και συνέχισε με 70.80μ ενώ η τρίτη του προσπάθεια ήταν στα 72.02μ. Μετά το τέλος των βολών του τόνισε ότι: «Με επηρέασε η αναμονή. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε».

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έστειλε τη σφύρα στα 72.82μ στην πρώτη του προσπάθεια ενώ στη δεύτερη ήταν άκυρος και ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του με 73.11μ. «Το δυνατό μου στοιχείο είναι η τεχνική μου και τον τελευταίο καιρό δεν είναι στην κατάσταση που θέλω. Το ευχάριστο σήμερα είναι ότι έκανα αγώνα και δεν πονούσε. Δεν πειράζει, έχουμε Ολυμπιακούς μπροστά μας. Δεν το ευχαριστήθηκα. Ήμουν απαράδεκτος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.