Ευρωλίγκα: Ζάλγκιρις και Παρτίζαν έστειλαν τη Φενέρ στον Ολυμπιακό

Metrosport Team14 Απριλίου 2023

Ο Ολυμπιακός περίμενε μέχρι την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα για να μάθει τον αντίπαλό του στα play-offs, με τη Ζαλγκίρις και την Παρτίζαν να κερδίζουν Μπάγερν και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, στέλνοντας τη Φενερμπαχτσέ απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

Οι Λιθουανοί σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές μέχρι το φινάλε του, πήραν τη νίκη κόντρα στους Γερμανούς (80-83) και σε συνδυασμό με τη νίκη της Παρτίζαν επί των "πράσινων" (83-81) έστειλαν τη ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο ζευγάρωμα με τους Πειραιώτες.

Στη Σερβία ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φτάνοντας το παιχνίδι να κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Πονίτκα να αστοχεί πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, στην τελευταία επίθεση, δίνοντας τη νίκη στην αδιάφορη Παρτιζάν.

Οι σειρές των play-offs θα ξεκινήσουν στις 25/4 και θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 10/5. Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου, στις 21:45. Τέλος, αν οι "ερυθρόλευκοι" πάρουν την πρόκριση, τότε θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Final-4 τον νικητή του ζευγαριού Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των play-offs της Ευρωλίγκα:

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις 

Ρεάλ - Παρτίζαν 

Μονακό - Μακάμπι

Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.