Ευρωλίγκα: Φινάλε «διαβολοβδομάδας» με δοκιμασία Ολυμπιακού στην Τουρκία

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η «διαβολοεβδομάδα» στην Ευρωλίγκα. Ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Εφές και του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν σε ακόμη μία νίκη για να φτάσουν στο 3-1.

Στον αντίποδα και η Εφές «καίγεται» για το ροζ φύλλο καθώς προέρχεται από δύο συνεχείς ήττες από Μακάμπι και Φενέρ στο τουρκικό ντέρμπι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού αμφότεροι δεν είναι ακόμα στο 100% για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και έμειναν εκτός αποστολής. Εκτός, βρίσκεται φυσικά και ο Κίναν Έβανς, ενώ, από τη 12άδα κόπηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. 

Στην τουρκική ομάδα ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χόλατζ, ενώ, αμφίρροπη κρίνεται και η συμμετοχή του Οτούρου. Αντιθέτως, εξέτισε και επιστρέφει ο πολύτιμος άσος, Ελάιτζα Μπράιαντ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις έξι τελευταίες επισκέψεις του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Εφές δεν έχει κατορθώσει να φύγει νικητής.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στο Βελιγράδι εκεί όπου ο φορμαρισμένος Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • 20:00 Μονακό-Βίρτους
  • 20:30 Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός
  • 21:00 Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα
  • 21:30 Βιλερμπάν-Μπασκόνια

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.