Έβερτον: Πρώην παίκτης της απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία

Metrosport Team15 Απριλίου 2023

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία πρώην ποδοσφαιριστής της Έβερτον, ο οποίος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2021 προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην Premier League αλλά και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. 

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2021 οι Αρχές της Αγγλίας προχώρησαν στη σύλληψη ποδοσφαιριστή του αγγλικού συλλόγου μετά από κατηγορίες για παιδοφιλία. Σχεδόν δυο χρόνια αργότερα, ο παίκτης απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. 

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε: «Η ομάδα έρευνας και η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος συνεργάστηκαν και κατέληξαν στην απόφαση ότι τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία αυτή τη στιγμή δεν φθάνουν το όριο που ορίζεται από τον Κώδικα για τους Εισαγγελείς του Στέμματος. 

Η Αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ δεσμεύεται να διερευνήσει καταγγελίες για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι τα άτομα υποστηρίζονται καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνών και πέρα ​​από αυτήν». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.