Euroleague Final-4: Πότε παίζουν Παναθηναικός-Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη του Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο, με στόχο την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση του τροπαίου.

Τι ώρα θα γίνουν οι αγώνες Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης; Σε ποιο κανάλι θα τα παρακολουθήσετε;

Οι δύο ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για τους ημιτελικούς του Final 4 της Euroleague, προσδοκώντας να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης έναντι των Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά χρονικά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (19:00, Novasports Prime) στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague στο Βερολίνο, επιστρέφοντας 12 χρόνια μετά, στοχεύοντας να ράψει το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι στη φανέλα του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, ενώ η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει διαθέσιμο τον τραυματία Γιγκίτ Μεστόγλου.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύοντας στη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση για 2η σερί χρονιά στον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ισπανική ομάδα στην… επανάληψη του περσινού τελικού της Euroleague στις 22:00 (Novasports Prime). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα απουσιάσει ο Γκάμπριελ Ντεκ λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.