EURO 2024: Κοσοβάρος δημοσιογράφος έδειξε τον αλβανικό αετό στους Σέρβους

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Πριν από το παιχνίδι της Σερβίας με την Αγγλία για την 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου, ένας Κοσοβάρος δημοσιογράφος, που πήγε να καλύψει το ματς, αποφάσισε να... πικάρει τους Σέρβους και έτσι προκάλεσε ένταση.
Το έκανε με λάθος τρόπο. Η κόντρα των τριών χωρών έχει δημιουργηθεί από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, με την κάθε χώρα να θεωρεί ότι το Κόσοβο, τους ανήκει.
Ωστόσο, οι Κοσοβάροι είναι με το μέρος των Αλβανών και ο δημοσιογράφος, Αρλίντ Σαντίκου, την ώρα που βρισκόταν μπροστά από τους Σέρβους φιλάθλους, τούς έδειξε τον αλβανικό αετό, τη στιγμή, που ήταν live.
Μάλιστα, ένας οπαδός πέταξε ένα ποτήρι στον Κοσοβάρο δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει. Ο Σαντίκου, όπως φαίνεται, όμως... πλήρωσε ακριβά τη συγκεκριμένη του κίνηση. Για την ακρίβεια και όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, η UEFA του αφαίρεσε τη διαπίστευση, τιμωρώντας τον έτσι για την ενέργειά του.
Τον αγώνα της Αλβανίας με την Κροατία, μάλιστα, ο ίδιος τον είδε από την κερκίδα. Έναν αγώνα, που ήταν... ιδιαίτερα εντυπωσιακός, χωρίς όμως νικητή, αφού έληξε ισόπαλος 2-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.