Εθνική Ελπίδων: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στα Νησιά Φερόες

Γιάννης Τσερβίνης10 Σεπτεμβρίου 2024

Τον προτελευταίο αγώνα της στον 7ο προκριματικό όμιλο δίνει σήμερα η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη φιλοξενείται από τα Νησιά Φερόες, αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 19:30.

Για τους διεθνείς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, εάν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Euro 2025. Αυτή τη στιγμή η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς, με την Πορτογαλία να είναι πρώτη με 18 βαθμούς και την Κροατία δεύτερη με 16. 

Οι δύο πρωτοπόροι κοντράρονται μεταξύ τους σήμερα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μιλώντας για τον σημερινό αγώνα τόνισε: «Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και αυτό με τα Νησιά Φερόε έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε βεβιασμένες επιθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, γιατί αυτό ενισχύει το πλάνο του αντιπάλου που βασίζεται στην πολύ καλή μετάβαση από άμυνα σε επίθεση».

Κριτήρια ισοβαθμίας:

α) Μεταξύ τους ματς (πόντοι, διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση)

β) Σε όλα τα ματς (διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, περισσότερες νίκες, περισσότερες εκτός έδρας νίκες, βαθμοί ποινής).

Α΄ Γύρος: Ελλάδα U21 - Νήσοι Φερόε U21 3 - 0

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.