Εθνική Ελλάδος: Τέσσερα χρόνια είχε να δεχθεί τρία γκολ στο α' ημίχρονο

Παναγιώτα Χαλκιά07 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν εξελίχθηκε ιδανικά το πρώτο μισό του παιχνιδιού με την Ολλανδία για την Εθνική Ελλάδος στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Euro 2024. 

Η γαλανόλευκη δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και η εικόνα της δε δημιούργησε την εντύπωση ότι μπορεί να κυνηγήσει κάτι καλό στο δεύτερο. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με τον Μάρτεν ντε Ρον, διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 31’ με τον Κόντι Χάκπο και οχτώ λεπτά αργότερα έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για τρίτη φορά με τον Βόουτ Βέχορστ.

Αυτό είχε να συμβεί από τον Ιούνιο του 2019 και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, η γαλανόλευκη είχε φιλοξενήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Ιταλία στην τρίτη αγωνιστική και ηττήθηκε με 0-3. Οι Ιταλοί είχαν σημειώσει όλα τους τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαρέλα είχε ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό, ο Ινσίνιε διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 30’ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Εθνική τότε είχε προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε παρατάξει τους Μπάρκα, Σιόβα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σταφυλίδη, Σάμαρη, Φορτούνη, Ζέκα, Κολοβό, Κουρμπέλη και Μασούρα ενώ είχε χρησιμοποιήσει και τους Σιώπη, Μαυρία και Μπακασέτα ως αλλαγή.

Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η Ελλάδα δέχεται τρία γκολ μετά από 40 παιχνίδια. Η τελευταία φορά που η εστία της είχε παραβιαστεί τρεις φορές ήταν στις 11 Ιουνίου του 2019 στο παιχνίδι με την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020, το οποίο είχε λήξει 2-3.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.