Ερμιόνη: «Έχει ροπή στην κομμωτική», είπε ο δικηγόρος του 17χρονου με τη φαλτσέτα

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Το ότι έπαιζαν το «παιχνίδι του κουρείου» ισχυρίστηκε ένας από τους 17χρονους που έβγαλε φαλτσέτα και ξύρισε έναν 12χρονο, παίρνοντάς του και τα 2 ευρώ που είχε πάνω του το παιδί, στο προαύλιο του σχολείου στην Ερμιόνη. Και όλα αυτά επειδή έχει... κλίση στην κομμωτική, όπως είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου.

«Η θέση του εντολέα μου είναι σαφής και κατηγορηματική από την αρχή», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στο MEGA. «Επεσήμανε ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού, ο οποίος ενδεχομένως ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ηλικίες λόγω της ανωριμότητας», αναφέρει ο κ. Δελής.

«Θέλει να γίνει κομμωτής ο 17χρονος»

«Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπτωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το ‘παιχνίδι του κουρείου’. Επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του», είπε ακόμη.

Μάλιστα, για το γεγονός πως έκλεψαν τα 2 ευρώ του παιδιού, ο δικηγόρος σχολίασε πως: «Αυτό έγινε εν είδη αστεϊσμού στα πλαίσια του παιχνιδιού».

Σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων ο ανήλικος δράστης

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, διετάχθη ο περιορισμός του σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων.

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.