Άρης: Έρχεται αύξηση αποδοχών σε Ντιαντί με υψηλή ρήτρα!

Γιώργος Μάντζιος24 Σεπτεμβρίου 2024

Γεννημένος σε μια φτωχογειτονιά του Σάo Ντομίνγκες, μιας μικρής πόλης στην Γουινέα Μπισάου (μία εξίσου μικρή χώρα με πληθυσμό κοντά στα 2 εκατομμύρια κατοίκους), ο Κλέιτον Ντιαντί μπήκε με το… καλημέρα στις καρδιές των φίλων του Άρη.

Ο πιτσιρικάς που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 με την Σενεγάλη στα γήπεδα της Ινδονησίας έκανε «κλικ» στους ανθρώπους του Άρη, κόστισε… ψίχουλα για να αποκτηθεί (περίπου 60.000 ευρώ) και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αφού ο Άκης Μάντζιος βλέπει ότι δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν μπορεί παρά να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του, αλλά βλέποντας από νωρίς την εξέλιξη του παίκτη, σύντομα θα κληθεί να αυξήσει τις απολαβές του. Ο Ντιαντί υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Άρη, μέχρι και το 2029 και φέτος θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ στην ομάδα.

Προσέξτε, μιλάμε για έναν παίκτη που δεν υφίσταται στο πολύ γνωστό Wikipedia και που ακόμη και στο transfermarkt υπάρχει παύλα (-) στην χρηματιστηριακή του αξία! Φαίνεται όμως πως στον Άρη ταιριάζει γάντι η γνωστή παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και σκοπεύουν όχι μόνο να «δέσουν» τον παίκτη (ούτως ή άλλως υπάρχει συμβόλαιο), αλλά και να τον ανταμείψουν ανάλογα, τοποθετώντας μάλιστα και υψηλή ρήτρα για κάθε ενδιαφερόμενο. Άλλωστε ο παίκτης εδώ και λίγους μήνες ανήκει σε πολύ γνωστό γραφείο ατζέντηδων (εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τον Εν Νεσίρι της Φενέρ, τον γκολκίπερ Μπόνο βασικό στην εθνική του Μαρόκου και τον Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ) και αν συνεχίσει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, θα αρχίσει να απασχολεί την… πιάτσα της αγοράς του ποδοσφαίρου.

Από την U17 στην U20 και στο… μπλοκάκι του Αλιού Σισέ

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως σύντομα θα κληθεί να αγωνιστεί από την U17 στην U20 της εθνικής Σενεγάλης, στην οποία τυγχάνει να είναι τεχνικός ο Σαλιού Ντιά, τον οποίο είχε ο Ντιαντί στην U17 (στόχος η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Χιλή). Άλλωστε και αυτός και άλλοι παίκτες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 στην Ινδονησία, έχουν μπει και στο μπλοκάκι του Αλιού Σισέ, του τεχνικού της εθνικής ομάδας των ανδρών της Σενεγάλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.