Πανό οπαδών της Λάτσιο για τον Τούντορ έξω από το «Ολίμπικο»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο σήκωσαν πανό έξω από το «Ολίμπικο», φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο Λολίτο και τον αθλητικό διευθυντή Φαμπιάνι.

Όλα παραμένουν ανοιχτά έπειτα από τη χθεσινή (04/06), συνάντηση του Ιγκόρ Τούντορ με τη διοίκηση των «λατσιάλι», καθώς ο Κροάτης τεχνικός έχει σημαντικές διαφωνίες σε σχέση με τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου, ενώ παράλληλα έχει κάκιστη σχέση με πολλούς παίκτες της Λάτσιο (Γκεντουζί, Ροβέλα, Ίσακσεν, Κατάλντι, Ιμόμπιλε, Ρομανιόλι, Λουίς Αλμπέρτο). Με βάση όσα γράφουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, φαίνεται πως ο Τούντορ δύσκολα θα παραμείνει στη Λάτσιο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Τούντορ διαδέχθηκε τον Μαουρίσιο Σάρι στη Λάτσιο και δεν είναι λίγα τα ιταλικά μέσα που γράφουν ότι υπάρχει ακόμη και ενδεχόμενο επιστροφής του τελευταίου στην ομάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (04/06), πάντως, σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Curva Nord σήκωσαν πανό έξω από το «Ολίμπικο» στο οποίο αναγράφονταν σκληρά λόγια για τον Κροάτη μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο Λολίτο και τον αθλητικό διευθυντή Φαμπιάνι! Το πανό αναφέρει: «Ως προπονητής, πρέπει να αξιολογηθείς. Ως άντρας… Τούντορ είσαι που… γιος»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.