«Επηρέασε τον Σαβέριο ένας τραυματισμός, έχει καλό μακρινό σουτ και προοπτική να εξελιχθεί»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανίδα δημοσιογράφος, Ζέλτια Ρεγκέιρο, και μίλησε για την περίπτωση του Κίκε Σαβέριο που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που την περασμένη χρονιά έπαιζε στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Για τον Κίκε Σαβέριο: «Είναι ένας παίκτης που δεν είχε πολλές συμμετοχές στη Λα Κορούνια. Έχει καλό δυνατό μακρινό σουτ, του αρέσει η κόντρα επίθεση. Στη Ντέπορ ήρθε τον Γενάρη, και μπήκε μέσα στο γήπεδο μαζί με πολλούς νεοφερμένους παίκτες.

Ο δεύτερος προπονητής της ομάδας δεν μπορούσε να επιλέξει το στιλ που θέλει να παίξει. Κάποια στιγμή η Ντέπορ έπαιζε με την μπάλα στα πόδια της και δεν ταίριαζε αυτό το στυλ στον Σαβέριο ενώ είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην Πονφεραντίνα που δεν το είχε ξεπεράσει απολύτως.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, μην το ξεχνάμε αυτό. Έχει προοπτική να εξελιχθεί, αν και η χρονιά δεν ήταν καλή για τον ίδιο. Δεν είχε πολλές συμμετοχές, δεν του ταίριαξε το στιλ παιχνιδιού και είχε να διαχειριστεί πολύ ανταγωνισμό στη θέση του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.