Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: Επανεκκίνηση με δράση σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2023

Τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αρχίζουν και πάλι, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μονακό στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1 (22:00). Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση με 5 σερί νίκες και στο τελευταίο ματς λίγο πριν το τελευταίο μέρος των προκριματικών του Euro 2024 νίκησαν την Ρεμς με 0-3 με Χατ τρικ του Εμπαμπέ και θέλουν την νίκη τόσο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί όσο και να παραμείνουν στην 1η θέση. Από την άλλη οι Μονεγκάσκοι και αυτοί βρίσκονται στην 3η θέση και σε καλή φόρμα και θέλουν να φύγουν από το Παρίσι με το ροζ φύλλο αγώνα για να πιάσει την Παρί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι 3 βαθμοί.

Για την 12η αγωνιστική της Bundesliga η Κολωνία αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου (21:30). Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς, δεν ξεκίνησαν καλά την χρονιά και μετράνε μόλις 1 νίκη αυτή επί της Γκλάντμπαχ με 3-1. Οι Βαυαροί αντίθετα είναι δεύτεροι πίσω από την τρομερή φέτος Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάβι Αλόνσο και ευελπιστούν να φύγουν από την Κολωνία χωρίς απώλειες βαθμών για να περάσουν πρώτοι.

Και τέλος για την La Liga η Αραβές αναμετράται με την Γρανάδα (22:00). Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, αφού οι γηπεδούχοι είναι στην 15η θέση και οι φιλοξενούμενοι 19οι. Χρειάζονται για διαφορετικούς λόγους τους 3 βαθμούς για την μεν Αραβές να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η δε Γρανάδα να ξεκολλήσει έστω και για μερικές ώρες από τη ζώνη και την προτελευταία θέση.

Επιμέλεια: Κωσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.