Εντείνει τις προσπάθειες για να κλείσει τα κενά

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να πάει στην Ολλανδία και το Χορστ την Δευτέρα 1 Ιουλίου για το βασικό προετοιμασίας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δουλέψει με όσο το δυνατό πιο γεμάτη ομάδα στο πιο καθοριστικό κομμάτι του καλοκαιριού.

Αυτός είναι ο λόγος που στην Τούμπα δίνουν πλέον μάχη με τον χρόνο0 προκειμένου να κλείσουν ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα και η ομάδα να πάει με μεγαλύτερη πληρότητα στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ πατάει το γκάζι, αλλά από την άλλη υπάρχει και μία συγκυρία που οι υποθέσεις εξαρτώνται από ενέργειες άλλων. Η πιο άμεση ανάγκη, για παράδειγμα, το να κλείσει το ντιλ με την Ντιναμό Κιέβου για τον Κεντζιόρα, εξαρτάται από ενέργειες του ίδιου του Πολωνού αμυντικού που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς, προσπαθώντας να τους κάνει να ρίξουν τις απαιτήσεις από τις 500.000 ευρώ, συν 500.000 ευρώ μπόνους, αν ο ΠΑΟΚ μπει στο league stage του Champions League.

Αν ο Κεντζιόρα τα καταφέρει, σαφέστατα ο Λουτσέσκου θα αισθάνεται πιο ήρεμος έχοντας τον βασικό δεξιό στόπερ μαζί του στην Ολλανδία, ωστόσο, το ιδανικό σενάριο θα είναι να ξέρει ότι η ομάδα του έχει και χαφ και επιθετικό, έστω και αν αφιχθούν αργότερα στην Ολλανδία.

Για την υπόθεση του χαφ, που η άκρα στασιμότητα με τον Μεϊτέ, έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ να ασχολείται με άλλες περιπτώσεις, χθες στην Ιταλία γράφτηκε ότι η Κάλιαρι ζητά 2.000.000 ευρώ για τον διεθνή Ρουμάνο, Ραζβάν Μαρίν, προσθέτοντας: «Υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα έβαζε τον Μαρίν στην δεύτερη θέση των «θέλω» του ΠΑΟΚ. Η επιθυμία να ολοκληρωθεί η αγορά το συντομότερο δυνατό έρχεται σε σύγκρουση με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας που στην ουσία θα καθυστερούσε την άφιξη του παίκτη στον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό, στην κούρσα με τον Μίσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο τελευταίος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το φαβορί».

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ είναι σε αναμονή για την απάντηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στην πρόταση για διετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ δουλεύει και εναλλακτικές.

Η Τζένοα μπορεί να επανέλθει για Κοτάρσκι

Εξάλλου, χθες στην Ιταλία ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε ότι η Τζένοα πούλησε τον βασικό της τερματοφύλακα, Γιόσεπ Μαρτίνεθ, στην Ίντερ. 

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να γίνει νέα κρούση για Κοτάρσκι, για τον οποίο χθες η ιταλική ομάδα, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, Αντρές Μπλάζκες, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει πρόταση για τρία εκατομμύρια ευρώ και δανεικό τον επιθετικό, Κέλβιν Γεμπόα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.