Εμπαπέ: Η σουηδική αστυνομία επιβεβαιώνει το σοκ-Κατηγορείται για βιασμό!

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Η παρουσία του Κίλιαν Εμπαπέ στη Σουηδία, ενώ η Εθνική ομάδα της Γαλλίας αγωνίζονταν κόντρα στο Ισραήλ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αλλά πλέον παίρνει άλλη διάσταση.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, κατηγορείται για βιασμό, όπως μεταφέρουν τα σουηδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όπως επιβεβαιώνει η αστυνομία!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η σουηδική εφημερίδα «Expressen», ο Κίλιαν Εμπαπέ θα γίνει στόχος καταγγελίας για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Στην καταγγελία φέρεται να προχωρά το φερόμενο θύμα για το βράδυ της Πέμπτης (10/10) προς Παρασκευή (11/10) σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης, όπου διέμενε αρχηγός των Τρικολόρ.

Το φερόμενο θύμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή (11/10) σε νοσοκομείο της Στοκχόλμης για πιθανούς σωματικούς τραυματισμούς και πιθανές ψυχολογικές επιπτώσεις μετά τον βιασμό που υπέστη.

Η γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία Αρχές σύμφωνα με την «Aftonbladet» και με την οποία ο Εμπαπέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα», είπε στην «Expressen» ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε έρευνα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Κίλιαν Εμπαπέ, για να συγκεντρώσει μαρτυρίες και στοιχεία.

Ο ίδιος πάντως, πριν αναφερθεί ο όνομά του, έκανε λόγο για «FAKE NEWS !!!! Γίνεται τόσο προβλέψιμο, την ημέρα πριν από την ακρόαση σαν τυχαία», με αναφορά στη σημερινή ακρόασή του ενώπιον της κοινής επιτροπής εφέσεων της Professional Football League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.