Elite League: Θλιβερός Ηρακλής, ηττήθηκε στο Ιβανώφειο από την Ελευθερούπολη (71-74)

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ένα ρητό και αυτό φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή.

Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Μύκονο (99-93) κατάφεραν να ηττηθούν και στο Ιβανώφειο από την Ελευθερούπολη με 71-74, σκορπώντας απογοήτευση και προβληματισμό στον κόσμο.

Άλλωστε κανείς στον οργανισμό του Ηρακλή δεν ξεχνάει και την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό από τον αδύναμο Έσπερο Λαμίας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Πέταρ Άλεξιτς-που έχει ξεκάθαρα ευθύνες για την αγωνιστική εικόνα- ήταν εκνευριστικά άστοχη στο τρίποντο, έχασε ένα... τσουβάλι αμυντικά ριμπάουντ, ήταν άνευρη και ανίκανη όταν η διαφορά «μαζεύτηκε» να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Στον αντίποδα η καβαλιώτικη ομάδα ήταν πολύ καλή και είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Καμάρα με 24 πόντους και Καμπερίδη με 12.

Οι πρώτες «καμπάνες» πλέον ήχησαν και μάλιστα πολύ δυνατά και μένει να φανεί αν στον Ηρακλή θα προχωρήσουν σε αλλαγές παικτών...

Δεκάλεπτα: 22-21, 36-33, 53-59, 71-74

Ηρακλής (Άλεξιτς): Σταμάτης, Παπαρέγκας 3 (1), Τσιακμάς 9 (1), Κέσαρ 18 (2), Λιάπης, Καμπουρίδης 8, Μαλέσεβιτς 12, Καλόγηρος 7 (1), Μαστρογιαννόπουλος 14 (2)

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Μερμίγκης, Γκάθραϊτ 11 (1), Καψαλός 8, Καμάρας 24 (3), Καρράς 2, Μπαρτ 11, Καμπερίδης 12, Λογοθέτης, Μαστόρος 5.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.