Ελεονώρα Μελέτη: «Πάντα υποστήριζα τη Δεξιά, στήριζα διακριτικά» (vid)

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, το πρόωρο φινάλε του «Mega καλημέρα», αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ θέλησε να επισημάνει ότι επάγγελμά της παραμένει η δημοσιογραφία, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι τα νούμερα της εκπομπής της, πράγματι, δεν ήταν καλά και αυτό αποτέλεσε έναν σοβαρό λόγο για την πρόωρη λήξη της.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τον λόγο που φέτος η εκπομπή της δεν έκανε υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, ωστόσο, είναι κάτι που δεν θέλησε να γνωστοποιήσει.

«Δεν έχω αφήσει την τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Έχω ακόμα συμβόλαιο με το Mega, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση της εκπομπής από τον κύριο Κώστα Σούσουλα την ώρα που ενημερώθηκαν και οι άλλοι. Και μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί και από την αντίδρασή μου, η οποία ήταν εξαιρετικά συγκρατημένη. Προσπάθησα να την ελέγξω, τα κατάφερα. Όπως επίσης, ενημερώθηκα μετά από τη Φλορίντα ότι θα τελειώσει η εκπομπή δύο μέρες νωρίτερα απ’ ότι μάς είχε ανακοινωθεί. Δεν λέω ψέματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ψέματα, χρησιμοποιώντας και ονόματα από αγαπημένα στελέχη του σταθμού» είπε και πρόσθεσε:

«Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα νούμερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Είναι δυνατόν; Λες να υπήρχε μια εκπομπή που κάνει τηλεθέαση και να θέλει ο σταθμός να την εξαφανίσει τελείως; Αν έκανε τηλεθέαση, θα βρισκόταν μια άλλη φόρμουλα, όπως πέρυσι. Εγώ ξέρω τους λόγους που η εκπομπή δεν έκανε τηλεθέαση και τους έχω επικοινωνήσει στο σταθμό, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι για να τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ».

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με τη ΝΔ, η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε ότι αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και προχωρά μπροστά με ανθρώπους που τη στηρίζουν.

Τόνισε δε, ότι ανέκαθεν υποστήριζε τη Δεξιά και ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ άλλο κόμμα πέρα από τη ΝΔ.

«Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, δεν παίρνω μια απόφαση για να την μετανιώσω μετά. Ακόμα και αποφάσεις που δεν μου βγήκαν όπως θα ήθελα, δεν τις έχω μετανιώσει γιατί κάτι πήρα. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μεταφέρω μια δράση, η οποία υπήρχε τόσα χρόνια και μέσα από την παρουσία μου στην τηλεόραση, σε έναν πιο επίσημο φορέα. Κάνω την προσπάθειά μου.

Δεν ασχολούμαι με τις δημοσκοπήσεις, έχω την ίδια αντιμετώπιση που έχω και με τα νούμερα της τηλεθέασης. Είμαι τέρας ψυχραιμίας. Μου έχουν στείλει κάποια δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει από μέλη που βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία και μπορεί να είναι αρνητικά προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν με αφορά. Εγώ σέβομαι τους πάντες, έχω κάνει μια αξιοπρεπή προσπάθεια με τους ανθρώπους μου, δεν εστιάζω σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν ενοχληθεί με αυτή την υποψηφιότητα. Εγώ εστιάζω σε αυτούς που θέλουν να με βοηθήσουν και προχωράω.

Πάντα υποστήριζα τη δεξιά, στήριζα διακριτικά, χωρίς να μπαίνω με βάθος στις κομματικές εργασίες. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου άλλο κόμμα πέρα από τη Νέα Δημοκρατία, δεν φοβάμαι μην στιγματιστώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.