Δώρο της Έμπολι στην Ίντερ, γκέλα για τη Γιουβέντους

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Η Έμπολι υποχρέωσε τη Γιουβέντους μετά από σερί νίκες να γκελάρει εντός έδρας, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι "μπιανκονέρι" αγωνίζονταν από το 18' με παίκτη λιγότερο μετά από απευθείας κόκκινη του Μίλικ.

Η Γιουβέντους με 53 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση, αλλά η Ίντερ (51 β.) με δύο παιχνίδια λιγότερα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα του Αλέγκρι. Σημαντικός βαθμός για την Έμπολι στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Serie A, έχοντας 17 βαθμούς.

Στο 50ο λεπτό Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους. Mετά από εκτέλεση κόρνερ οι παίκτες της Έμπολι αδράνησαν, η μπάλα έφτασε στον Σέρβο επιθετικό και εκείνος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 77' από τον Μπαλντάντσι ισοφάρισε για την Έμπολι σε 1-1.

Γιουβέντους: Σέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Σάντρο, Καμπιάζο (78' Ίλινγκ-Τζούνιορ), Μακένι, Λοκατέλι, Μιρέτι (59' Γουεά), Κόστιτς (78' Γιλντίζ), Μίλικ, Βλάχοβιτς.

Έμπολι: Καπρίλε, Ισμαΐλι, Βαλουκίεβιτς, Λουπέρτο, Κακάτσε, Ζουρκόφσκι (90' Φατσίνι), Γκράσι (56' Καντσελιέρι), Μάλεχ, Γκιάζι, Καμπιάγκι (90+4' Μάριν), Τσέρι (56' Μπαλντάντσι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.