Διονύσης Ατζαράκης: Τρολάρει ανελέητα τη Ζήνα Κουτσελίνη με νέο επικό βίντεο

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Ο Διονύσης Ατζαράκης επανήλθε με ένα ακόμη ξεκαρδιστικό και όπως πάντα, εύστοχο βίντεο που τρολάρει ανελέητα τη Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή τα σχόλιά της για την υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα.

Με το χαρακτηριστικό του καυστικό στυλ, ο Ατζαράκης σχολίασε τις ατάκες της παρουσιάστριας περί κατεστραμμένης καριέρας του ποινικολόγου και τη μετέπειτα απόπειρά της να επανορθώσει τονίζοντας το παράδοξο των δηλώσεών της on air. 

Στο εν λόγω βίντεο, ο Ατζαράκης χρησιμοποίησε χιουμοριστικά στοιχεία για να επισημάνει τις αντιφάσεις στη στάση της Ζήνας Κουτσελίνη, δημιουργώντας ένα απολαυστικό βίντεο. Ο ίδιος δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω, κάνοντας φυσικά λόγο και για το περίφημο hamburger που η παρουσιάστρια δεν έφαγε ποτέ. 

 Ο Διονύσης Ατζαράκης, με την ικανότητά του να μετατρέπει την καθημερινότητα σε πηγή γέλιου και τροφής για σκέψη, κατάφερε για ακόμα μία φορά να μας προσφέρει μερικά απολαυστικά λεπτά έχοντας όπως πάντα στο πλευρό του τον έναν και μοναδικό, Θωμά Ζάμπρα με τον οποίο συνεργάζεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.