Δημοσκόπηση GPO: Ποιος προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται και επισήμως το ΠΑΣΟΚ, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, θα στηθούν κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου.

Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», μάλιστα, παρουσιάζεται και μια πρώτη δημοσκόπηση για τη συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση, στην οποία καταγράφονται οι τάσεις και η δυναμική των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, λοιπόν, την οποία επιμελείται η εταιρεία GPO ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι των υπολοίπων υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει - στους ψηφοφόρους του κινήματος - ποσοστό 39,4% και φέρεται ως ο καταλληλότερος για την ηγεσία του κόμματος, ως το πρόσωπο που θα ενώσει την Κεντροαριστερά και που μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη, έρχεται ο Χάρης Δούκας με 22,3%. Ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 19,9%, η Μιλένα Αποστολάκη με 7,9% και ο Μιχάλης Κατρίνης με 5%.

 Επισημαίνεται πως όταν έγινε η δημοσκόπηση δεν υπήρχε η υποψηφιότητα της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Γιάννη Κανελλάκη.

 Χαρακτηριστικό της υπεροχής Ανδρουλάκη είναι και το γεγονός ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κερδίζει και στην παράσταση νίκης καθώς περίπου το 44% θεωρεί πως θα είναι ο τελικός νικητής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.