Δεύτερη νίκη για τον Νέστο Χρυσούπολης, επικράτησε του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τον Νέστο Χρυσούπολης καθώς επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο Νικοτσάρας του νεοφώτιστου και μαχητικού ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με 0-2.

Η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη αλλά όχι εύκολη μια και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73’ με τον σέντερ φορ Σέα με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ να ανοίγει το σκορ και με τον ίδιο παίκτη μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς οι φιλοξενούμενοι να κλειδώνουν το τρίποντο στο 88’ με ωραίο πλασέ από πλάγια μέσα από την περιοχή.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον ΠΑΟΠ να κερδίζει τις εντυπώσεις με το πάθος και την μαχητικότητα που είχε και μάλιστα παραλίγο να ανοίξει και το σκορ στο 12’ με τον Χρήστο Οικονομίδη που προσπάθησε να κρεμάσει τον Μούτσα που με εντυπωσιακό τρόπο με τα ακροδάχτυλα πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Νέστος ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο 10λεπτό του πρώτου μέρους έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 35’ με τον Πότση που έκανε δυνατό συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Μιχαηλίδη εκπληκτικά με το ένα χέρι να απομακρύνει την μπάλα.

Κυρίαρχος ο Νέστος στο β’ μέρος έφτασε δίκαια στην επικράτηση

Στο β’ μέρος η Νέα Αμισός δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική επιθετικά αλλά συνέχιζε να βγάζει πάθος, ψυχή και αγωνιστικότητα στο παιχνίδι της με τον Γιώργο Πολυχρονίδη να φρεσκάρει την ομάδα θέλοντας να απορροφήσει την πίεση του αντιπάλου.

Ο Νέστος έγινε ακόμη πιο επικίνδυνος με την είσοδο του Ορφανίδη και του Μυφτάρι και η πίεση του όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση στο τελευταίο 15λεπτό ο Σέα που με δύο υπέροχα τελειώματα με το κεφάλι στο 73’ και πλασέ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και για μια περίπτωση πέναλτι στο 51’ σε μαρκάρισμα πάνω στον δραμινό αριστερό μπακ Θόδωρο Σιδηρόπουλο που ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του.

Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου στη Νικοτσάρα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γιαννάκος με βοηθούς Κλεισιάρη και Ματσιά του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Μιχαηλίδης Παύλος, Θεοδωρίδης Χρήστος(62’ λ.τ. Κερεμίδης), Μιχαηλίδης Κώστας, Γάκης, Φερσιζίδης, Ζαγιάκου(77’ Αθανασιάδης), Γεωργιάδης Χάρης, Μητρούσης, Παπατέρπου(77’ Γεωργιάδης Δημήτρης), Οικονομίδης Χρήστος(65’ Πούλας), Σουβλέρης(46’ Ιωαννίδης Μίλτος).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Νίκος Κεχαγιάς): Μούτσα, Πανταζής(60’ Μυφτάρι), Σιδηρόπουλος, Καζαντζίδης, Τανζού(87’ Μπαρέττας), Γκατζολάρι, Σέα, Θωμαϊδης(73’ Ιωαννίδης), Λεοντσάκος, Κουκόλης, Πότση(60’ Ορφανίδης).

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.