Δεν το πίστευε ο Μπακαγιόκο για την επέμβαση του Κοτάρσκι

Γιώργος Καστάνης16 Δεκεμβρίου 2022

Το ποδόσφαιρο είναι... στιγμές, αυτές που χαρακτηρίζουν τις προσπάθειες των παικτών μέσα στο γήπεδο. Και μία από αυτές τις στιγμές ήταν η καταπληκτική επέμβαση του Κοτάρσκι με τα δύο χέρια μάλιστα, στο σουτ που επιχείρησε ο Μπακαγιόκο από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Κοτάρσκι δεν ενήργησε ενστικτωδώς. Έβαλε και τα δύο χέρια του με τέτοιο τρόπο για να κλείσει το οπτικό πεδίο του αντιπάλου του. Και έκανε την απόκρουση της σεζόν.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Καλαμάτας, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού που έχει και την γαλλική υπηκοότητα, “παραμιλούσε” μετά το τέλος του αγώνα. Έλεγε μάλιστα πως τέτοια επέμβαση δεν έχει δει να κάνει άλλος τερματοφύλακας, όλα αυτά τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο.

Ο ύψους 1,93 κεντρικός αμυντικός της Καλαμάτας, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα της Μεσσηνίας έως το καλοκαίρι του 2023. Πρόκειται για έναν παίκτη με ισχυρή αυτοπεποίθηση. Μάλιστα αρκετοί από την Καλαμάτα έλεγαν πως κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, σε μία μεγάλη ομάδα. 

Ο Μπακαγιόκο πάντως μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου, έδωσε συγχαρητήρια στον Κοτάρσκι για την εξαιρετική του ενέργεια. Είναι αυτές οι στιγμές στο ποδόσφαιρο που κάνουν την διαφορά. Που χαίρεσαι τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.