«Θα ανάψουμε 19 κεράκια στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Δομής εις το όνομα του Άλκη, Μανώλης Ανδρεαδάκης, και μίλησε για τις δράσεις που θα γίνουν για τη συμπλήρωση δύο ετών από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Θα υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα μηνύματα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και του Μετρό στην Αθήνα. Αύριο θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά η δικιά μας ιστορία, θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξεις στο παρελθόν και στον Αρη και στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν ξεριζώνεται αυτή η κουλτούρα από την κοινωνία μας, αυτά τα μέτρα δεν είναι ακριβώς μέτρα. 

Είναι πολύ σημαντική η συμβολική κίνηση που θα γίνει σήμερα στις 00.19, θα ανάψουμε 19 κεράκια στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη, από μέλη της Δομής και από οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο που θα θέλει να έρθει. Αύριο στις 5 τέσσερα παιδάκια θα αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο της δολοφονίας του Αλκη και θα φοράνε τις μπλούζες των ομάδων που αγαπάνε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.