Δε θα αφήσουν στον Πρωταθλητή, να πάει χαμένη η ευκαιρία για Τσάμπιονς Λιγκ!

Αρις Νικολάκης27 Ιουνίου 2024

Δεν είναι παράλογο. Αντίθετα. Λογικό είναι, να διίστανται οι απόψεις για τον δανεισμό τού Στέφανου Τζίμα. Τις διαβάσαμε όλες. Με πολύ σεβασμό κι εκτίμηση σε όσους τις κατέθεσαν αλλά…Επιτρέψτε μας, να ξεχωρίσουμε και να κρατήσουμε μία, αυτή του Παναγιώτη Κερμανίδη. Έχουμε πολλάκις αναφερθεί – δίχως να έχουμε πάρε, δώσε κατά την διαδρομή μας - στη σοβαρότητα του κι ως παίκτη κι ως προπονητή. Ως εκ τούτου θεωρούμε πως η αναφορά του: «Σε όποια ομάδα σε θέλουν , σε αυτήν να παίξεις», βρίθει αλήθειας κι ουσίας!

Και βέβαια, ο σούπερ σταρ των 60 γκολ (8ος σκόρερ όλων των εποχών του Πρωταθλητή) , του Πρωταθλήματος 1976 και του Κυπέλλου 1974 δεν εννόησε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον θέλει στην Τούμπα. Αλίμονο. Εξάλλου με δανεισμό για το.. αγροτικό του πήγε στη Νυρεμβέργη ο Στέφανος Τζίμας. Οποία πολυτέλεια, παρεμπιπτόντως! Αγροτικό στην Β’ της Γερμανίας; Την καλύτερη από τις περισσότερες Α΄ της Ευρώπης; Πολυτέλεια …

Ο σοβαρός λοιπόν, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, Παναγιώτης Κερμανίδης εννόησε απλά και καθαρά πως ο Μίροσλαβ Κλόζε (1ος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Γερμανίας και βοηθός προπονητή της , με τον Γιόακιμ Λεβ) ) τον θέλει περισσότερο. Και τον θέλει για την πρώτη γραμμή του.

Σημασία πάντως, έχει το γεγονός της καλύτερης – για πολλούς και διαφόρους λόγους- ευκαιρίας στη Γερμανία για τον χαρισματικό «τινέιτζερ» φορ από την Ελλάδα. Καλύτερης αλλά και συνάμα δυσκολότερης ευκαιρίας. Είναι πολύ υψηλότερος ο βαθμός δυσκολίας στη Β’ Γερμανίας. Κι ο νεαρός διεθνής πέφτει στα βαθιά! Στη Νυρεμβέργη – με το εκπληκτικό σε όγκο και παλμό κοινό - οφείλει ο Στέφανος Τζίμας, να αποδείξει πως άξιζε η επιλογή του από προπονητή και τεχνικό διευθυντή της. Με τις αποδείξεις του εκεί…Προοπτικές εδώ! Για την καθιέρωση του ως «αιχμή του δόρατος» του Πρωταθλητή.

Και που είστε; Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε. Ίδωμεν λοιπόν…

Κατά τα άλλα; Στον Πρωταθλητή πλέον, τρέχουν! Κόντρα στον χρόνο τρέχουν. Κι ουχί μόνον για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ. Τρέχουν, για να το ενισχύσουν ακόμη περισσότερο. Κέρδισαν με τη μαγκιά τους την ευκαιρία, να παίξουν σε τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θα την αφήσουν, να πάει χαμένη. Και το λένε και κατά πως φαίνεται, θα το πράξουν!

Προσέξτε όμως, εδώ. Θα το πράξουν και στον Πρωταθλητή, όπως και σε όλες τις ομάδες της ΟΥΕΦΑ, μέσα στο πλαίσιο του Financial Fair Play. Ήτοι, κάτι σε ισορροπία εσόδων, εξόδων! Να το θυμάστε αυτό, σάς παρακαλούμε…

ΥΓ 1: Σα σήμερα… «Έφυγε» ένας μέγιστος παράγοντας (με την πληρέστατη σημασία της λέξης), μία ψυχάρα του Πρωταθλητή. Ο γίγαντας Τάκης Πανελούδης ήταν «ατμομηχανή» σε πολλά και δύσκολα δρομολόγια της λατρεμένης του ομάδας. Λείπει πολύ, πάρα πολύ η λεβεντιά του. Ο Θεός να τον αναπαύει. Και την οικογένεια του να ευλογεί…

ΥΓ 2; Εμείς σάς τα λέγαμε, Δε σάς τα λέγαμε για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών επί πάλαι ποτέ (συγ)Κυβέρνησης;

ΥΓ 3 : Να φροντίσει εδώ και τώρα η Ελλάδα, να μην καταστεί ασαφές θέμα η ψευδή ονομασία της γειτονικής χώρας με μωσαϊκό εθνοτήτων. Δια έργων κι ουχί δια λόγων, να το πράξει. Και δη άμεσα!

ΥΓ 4: Χάρισαν ένα γάιδαρο στα Σκόπια. Και τον κοιτούν στα δόντια οι…φαντασμένοι αλβανικής, σλαβικής, τουρκικής και τέως ελληνικής κατασκευής και προέλευσης….

ΥΓ 5 : Θυμίζουμε απλά, πως η Βουλγαρία θεωρεί επίσημα, τους πολίτες της γειτονικής χώρας, ως ομοεθνείς κι ομόγλωσσους των δικών της

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.