Δαρέλας: «ΠΑΟΚ, δε λέμε αντίο!»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο Αργύρης Δαρέλας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ναϊμέγκεν, με τον μεσοεπιθετικό- προϊόν των ακαδημιών του «δικέφαλου»- να κάνει μια ανάρτηση για να πει «αντίο» στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «6 Αυγούστου 2019… Η μέρα που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Με πίστεψε όταν καμία άλλη ομάδα δεν το έκανε και μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα με πήρε από την ομάδα του χωριού μου και με έκανε τον παίκτη που είμαι σήμερα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κανέναν από αυτή την οικογένεια. Όλοι μα όλοι ένας προς ένας είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και καταπληκτικοί άνθρωποι.

Από τον κ.Σαββίδη και την οικογένεια του ως το προσωπικό στα γραφεία της ΠΑΕ, τους προπονητές, τους γυμναστές, τους αναλυτές και φυσικά τους μάγειρες και τις μαγείρισσες, τους φροντιστές, τις καθαρίστριες και τους φυλακές από το Σπίτι των Ακαδημιών όπου έζησα για 3 χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα όπου με ωθούσαν να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Έζησα πολλές όμορφες στιγμές, έκανα φίλους και αγάπησα την ομάδα. Δεν λέμε αντίο…Καλύτερα εις το επανιδείν!!! 2019-2024».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.