Conference League: Πρώτη σύσκεψη για UEFA, Ολυμπιακό και Φιορεντίνα ενόψει τελικού

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε, πως έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα με κλιμάκιο της UEFA εν όψει του τελικού του Conference League.

Το βράδυ της 29ης Μαΐου η «OPAP Arena» θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς το γήπεδο της ΑΕΚ, θα φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Τις τελευταίες ημέρες κλιμάκιο της UEFA βρίσκεται στην Αθήνα για την πρώτη - εκ των πολλών που θα ακολουθήσουν - σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και άνθρωποι της ΕΠΟ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου στις 22:00 στην AEK Αrena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με εκπροσώπους της ΕΠΟ εκκίνησαν στην AEK Arena τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ για όλα τα επιμέρους θέματα ενόψει της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης.

Οι συναντήσεις πλέον θα είναι καθημερινές ενώ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 την Κυριακή 19 Μαΐου, το γήπεδο θα παραδοθεί στην UEFA για να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.