Μαρινάκης: «Αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα τον τελικό»

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Ο τελικός του Conference League είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλδεια εδώ και μήνες από πλευράς UEFA, η οποία δεν αλλάζει τα δεδομένα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διέψευσε κάθε σενάριο αλλαγής της έδρας του τελικού, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο αν το ζητήσει η κυβέρνηση. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων είναι «αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα τον τελικό».

Για τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην OPAP Arena κλήθηκε να τοποθετηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ερωτηθείς για το αν υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα πως έχει τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του τελικού, διέψευσε κάθε τέτοιο σενάριο.

Όπως υπογράμμισε ο Παύλος Μαρινάκης η Ελληνική Αστυνομία έχει «ανάψει πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε την τιμή να ακούμε την είδηση ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον τελικό του Conference League. Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.

Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση. Μάλιστα, η στάση της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό το λέω γι’ αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές.

Γιατί θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή. Μακάρι να είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, όπως επίσης τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο κι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Υπάρχει η ενημέρωση πως προχωράμε κανονικά.

Θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.