Χρήστος Φερεντίνος: Εκτός προγράμματος ΣΚΑΙ το Σάββατο

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2024

Σε μια περίοδο έντονης μεταγραφολογίας και βαθιά περίσκεψης στα τηλεοπτικά επιτελεία για το μέλλον προσώπων, ζωνών και εκπομπών, κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα ενός σταθμού είναι αφορμή για σχολιασμό.

Ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν από τις μεταγραφές του ΣKAI στο τέλος της περασμένης σεζόν που έκαναν αίσθηση. Ο «Μονομάχος» δεν είχε την πορεία που περίμεναν από άποψη τηλεθέασης και η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσίαζε, όπως προβλέπονταν από το συμβόλαιό του, άργησε να υλοποιηθεί. Το «Σάββατο με φίλους» έσκασε μύτη μέσα στις γιορτές και πήγε εξαιρετικά καλά, τηρουμένων των αναλογιών, επαναλαμβάνοντας το γνωστό και δοκιμασμένο μοτίβο του «Στην υγεία μας», μια συνταγή που απέδειξε ότι αντέχει στα χρόνια.

Γι’ αυτό και η απουσία του «Σάββατο με φίλους» από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, πόσο μάλλον που την ίδια ημέρα κάνει πρεμιέρα στον Alpha το «J2US», μια εκπομπή άμεσα ανταγωνιστική, έκανε εντύπωση. Η αλλαγή, όπως γίνεται φανερό, οφείλεται στη μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, από τις 18:00 θα ξεκινήσει η μετάδοση με τον α’ ημιτελικό. Θα υπάρξει εμβόλιμα η μετάδοση του κεντρικού δελτίου και στη συνέχεια στις 21:00 θα επιστρέψει η μετάδοση με τον β’ ημιτελικό.

Αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα και την Κυριακή καθώς είναι η μέρα μετάδοσης του μεγάλου τελικού ο οποίος θα προβληθεί στις 19:00, ενώ εκτάκτως την συγκεκριμένα μέρα το κεντρικό δελτίο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο θα μεταδοθεί στις 18:00, πριν τον αγώνα μπάσκετ.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣKAI έχει διάρκεια μία ακόμα σεζόν και ότι, παρά τις δυσκολίες του project «Σάββατο με φίλους», κοινές σε όλες τις ομοειδείς εκπομπές, που συνίστανται κυρίως στην άρνηση πολλών καλλιτεχνών να πάρουν μέρους στα πολύωρα γυρίσματα, η πρώτη αποτίμηση της προσφοράς του στον σταθμό είναι θετική.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.