Χάρελ: «Να παίζουμε σαν Άρης»

Στέλιος Παρθενάκης21 Νοεμβρίου 2023

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για τον αυριανό (22/11) αγώνα με την Ουλμ στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Eurocup. Οι ''κίτρινοι'' καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες ήττες και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην γερμανική ομάδα. 

Ο Ρόνι Χάρελ μίλησε στη σημερινή Media Day του Άρη για την αναμέτρηση με την Ουλμ, το αν έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά από τις συνεχόμενες ήττες, την αλλαγή θέσης του, αλλά και για τον τραυματσμό του Σανόγκο. 

Μεταξύ άλλων είπε: “Πρέπει να ανακάμψουμε. Να θυμηθούμε να παίζουμε σαν Άρης και να μειώσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε σκληρή άμυνα όπως ξέρουμε”.

Για το αν έχει επηρεαστεί η ψυχολογία τους από τις τρεις συνεχόμενες ήττες: “Το συζητήσαμε κάναμε πολλά ατομικά λάθη αυτά πρέπει να τα μειώσουμε για το επόμενο παιχνίδι να θυμηθούμε πως παίζαμε και να επανέλθουμε”.

Για τον τραυματισμό του Σανόγκο και την αλλαγή θέσης του: “Αυτό είναι το άθλημα πρέπει να προσαρμοστώ και να παίξω σε αυτή τη θέση υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.