Champions League: Στο «Μετροπολιτάνο» ο τελικός το 2027

Metrosport Team20 Μαρτίου 2025

Στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το εντυπωσιακό «Metropolitano» θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League το 2027.

Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF), Ραφαέλ Λουθάν, το εντυπωσιακό γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης επιλέχθηκε ως ο τόπος διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2026/27.

Μάλιστα αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το «Metropolitano» θα φιλοξενήσει τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης από το 2017 όπου και κατασκευάστηκε.

Το 2019 φιλοξένησε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, έναν αγώνα που έμεινε στην ιστορία. 

Οι «reds» επικράτησαν με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ των Μοχάμεντ Σαλάχ και Ντιβόκ Οριγκί, κατακτώντας το έκτο τους τρόπαιο στη διοργάνωση.

Το στάδιο, που αποτελεί τη βάση των «ροχιμπλάνκος», διαθέτει χωρητικότητα 68.000 θεατών και σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για έναν αγώνα τέτοιου βεληνεκούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε