Champions League: Πρώτη νίκη για Μίλαν, εντυπωσιάζει η Μονακό

Κωστής Παναγιώτου22 Οκτωβρίου 2024

Η Μίλαν λύγισε την αξιόμαχη Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη, με τους Βέλγους να αγωνίζονται από το πρώτο μέρος με παίκτη λιγότερο. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μονακό, πετυχαίνοντας πέντε γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Οι Βέλγοι, παρότι, ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση, με πρωταγωνιστή τον Τζόλη, δεν κατάφεραν αν βρουν γκολ, με τον Πούλισιτς να ανοίγει το σκορ, με απευθείας κόρνερ, γράφοντας το 1-0 για τη Μίλαν.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά στο 51' βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Σαμπέ. Ωστόσο, οι Μιλανέζοι είχαν απάντηση και πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Ράιντερς στο 61ο λεπτό, με τον Ολλανδό να διαμορφώνει το τελικό 3-1 υπέρ των Ιταλών.

Στην άλλη αναμέτρηση η Μονακό έστησε πάρτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας με 5-1, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στη League Phase του Champions League, έχοντας πλέον 7 βαθμούς. Αντίθετα η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένει χωρίς βαθμό, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι Μονεγάσκοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, καθώς σε έντεκα αγώνες σε Champions League και Ligue 1 έχουν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας 23 γκολ ενεργητικό και μόλις 8 τέρματα παθητικό.

Την επόμενη αγωνιστική η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (5/11), ενώ η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Άστον Βίλα (6/11).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.