Champions League: O Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Μέσι, ξεπέρασε τον Κριστιάνο!

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Δύο γκολ σημείωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο εντυπωσιακό 5-0 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις στο Champions League.

Ο Πολωνός επιθετικός «έπιασε» τον Λιονέλ Μέσι μετά από τη χθεσινή του απόδοση, αλλά παράλληλα ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μπαρτσελόνα... ξέχασε την ήττα με 4-2 από την Οσασούσα στην Παμπλόνα για τη La Liga και με εντυπωσιακό τρόπο διέσυρε την Γιούνκ Μπόις με σκορ 5-0.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των «μπλαουγκράνα» ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που σημείωσε δύο από τα πέντε γκολ της «Μπάρτσα». Μάλιστα μ’ αυτά τα 2 γκολ ο 36χρονος επιθετικός έφτασε συνολικά τα 96 και τα 10 με τους Καταλανούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει μέσο όρο 0,79 γκολ ανά παιχνίδι στο Champions League, φτάνοντας στον καλύτερο Μ.Ο. μεταξύ των παικτών που έχουν φτάσει τα 50 γκολ (51 με τα χθεσινά) και «πιάνοντας» τον Λιονέλ Μέσι στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει μικρότερο μέσο όρο, όπως επίσης επιθετικοί με… βαρύ βιογραφικό στη διοργάνωση όπως οι Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Καρίμ Μπενζεμά.

Παράλληλα ο «Λέβα» έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του Champions League που έφτασε τα 50 γκολ αφού έκλεισε τα 30 του χρόνια και βρίσκεται πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (με 68 γκολ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.