Champions League: Η UEFA σκέφτεται να μεταφέρει τον τελικό λόγω τουρκικών εκλογών

Metrosport Team18 Απριλίου 2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Independent, η UEFA έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός του Champions League να μεταφερθεί απο την Κωνσταντινούπολη, λόγω της έντασης που αναμένεται να προκαλέσουν οι τουρκικές εκλογές.

Ο τελικός του φετινού Champiosn Legaue είναι προγραμματισμένος για την 10η Ιουνίου και θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, όμως σύμφωνα με την αγγλική Independent αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Στην Τουρκία, οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 14 Μαΐου και οι ιθύνοντες της UEFA φοβούνται πως στο ήδη τεταμένο πολιτικό πεδίο της γειτονικής χώρας αναμένεται να προστεθεί ακόμα περισσότερη ένταση που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Μεταξύ άλλων, υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο εισβολών στο γήπεδο, διαμαρτυριών και γενικότερα ενεργειών που θα επιχειρούσαν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο τελικός του Champions League εξαιτίας της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία είχε μεταφερθεί και τις τρεις τελευταίες σεζόν, και έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η UEFA πλέον  νιώθει σίγουρη για το πώς να κινηθεί και πώς να προχωρήσει σε μια μεταφορά της τελευταίας στιγμής προκειμένου τα πάντα να κυλήσουν καλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.