Χαλκιδική: ΒΟΜΒΑ η καταγγελία του πατέρα του 19χρονου - «Εμπλέκονται πολλοί»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (2/9) ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Κατά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Καμπαϊλής αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που έχει καταγράψει η πλευρά της οικογένειας τόσο σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος όσο και στη δικαστική διαχείριση της υπόθεσης, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για εμπλοκή πολλών ατόμων.

Παράλληλα, ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου σχολίασε ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι αναμένει άμεσα εξελίξεις σε όλη αυτή τη διαδικασία.

«Οι πληροφορίες από την έρευνα ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο, πίσω, σύστημα το οποίο χρηματίζεται και θα συνεχίσει να χρηματίζεται και για δύο – τρία ευρώ θα σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων.

Θα κάνω ό,τι μπορώ και με όση δύναμη έχω για να σταματήσει. Θα το ξαναπώ, όπως το είπα την πρώτη ημέρα: Δεν φοβάμαι κανέναν με αυτό που μου έχει συμβεί. Και δεν θα σταματήσω μέχρι να αποδοθεί η Δικαιοσύνη και να βγουν όλοι, και οι κρυμμένοι και αυτοί που φαντάζονται ότι δεν είχαν ευθύνες στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος», υπογράμμισε.

Ακόμη, ο Γιώργος Καμπαϊλής επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει ένα σύνολο από πληροφορίες που δείχνουν το μέγεθος της διαπλοκής, «όχι μόνο στα λούνα παρκ, αλλά στους επιχειρηματίες, στους εκβιασμούς σχετικά με το κομμάτι του να υπάρχουν επιχειρήσεις σε συγκεκριμένους δήμους και να λειτουργούν με όποιο καθεστώς θέλει ο εκάστοτε άρχοντας, ο εκάστοτε επιχειρηματίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.