Χαλκιδική: «Όχι» σε άδεια στο λούνα παρκ και από δεύτερο δήμο

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Δυο αρνήσεις να του παραχωρηθούν άδεια για τα παιχνίδια του φέρεται να είχε λάβει το λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Κοζάνης φέρεται να είχε αρνηθεί να παραχωρήσει άδεια στο λούνα παρκ, προκειμένου να συμμετάσχει στο πανηγύρι στο δήμο Άργους Ορεστικού το 2019, καθώς δεν προσκόμισε πιστοποιητικό ασφάλειας των παιχνιδιών του.

Μιλώντας στο MEGA, o δήμαρχος Άργους Ορεστικού τόνισε ότι η επιχείρηση δεν είχε κανένα δικαιολογητικό, γι’ αυτό και απορρίφθηκε, με το σχετικό ρεπορτάζ να αποκαλύπτει ότι δεν κατατέθηκαν πιστοποιητικά των μηχανημάτων, ούτε πιστοποιητικά για την ασφάλεια αυτών.

«Εμείς κάθε χρόνο στην εμποροπανήγυρη που γίνεται τέλος του Σεπτέμβρη βγαίνει μία διακήρυξη, για το ποιος θα συμμετέχει στο λούνα-παρκ, αλλά με συγκεκριμένους όρους και από κει και πέρα έχει και κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές θα πρέπει να αποδεικνύεται ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι με το συγκεκριμένο αριθμό πλαισίου έχει την απαιτούμενη πιστοποίηση», σημείωσε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού.

Την ίδια ώρα, ο πραγματογνώμονας Γιώργος Περιβολιώτης εκτίμησε ότι στην περίπτωση θανάτου του 19χρονου, επρόκειτο για κάποια αποκοπή καθίσματος, που συγκρατούσε μηχανισμός, ο οποίος ήταν προβληματικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.