Χάγκαν: «Όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε στο ευρωπαϊκό επίπεδο»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2023

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, Εμπενίζερ Χάγκαν, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό και την εξέλιξη των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου. 

«Ήταν ωραίο παιχνίδι. Ήταν από τα καλύτερα ματς που έχουμε παίξει. Τα παιδιά έζησαν το παιχνίδι. Στην διάρκεια της καριέρας του θα αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις. Αν κερδίσεις απλώς θα είναι σαν μπόνους. Σε αυτό το παιχνίδι έζησαν συναισθήματα αλλαγών, ήταν μπροστά στο σκορ και έγινε ανατροπή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι σαν όνειρό τους. Είναι φυσιολογικό να κλαίνε. Είναι δύσκολη στιγμή, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σηκώσουν κεφάλι και να προχωρήσουν. Το επίπεδο των ομάδων μας έχει εξελιχθεί και προπονητικά. Στο ευρωπαϊκό επίπεδο δεν είμαστε ακόμη, αλλά όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε. 

Πήγαμε σε τουρνουά στην Ολλανδία και είδαμε ότι σωματικά δεν ήμασταν ίδιοι. Όμως, σταδιακά πλησιάζουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κορμός της εθνικής Νέων είναι από τον ΠΑΟΚ.» 

Για το αν κάποιο παιδί της Κ17 του χρόνου θα προπονείται με την ανδρική ομάδα: «Αυτό αποφασίζεται από πάνω. Κάποια παιδιά μπορεί να πάνε για προετοιμασία και για προπονήσεις. Το θέμα είναι να είναι έτοιμοι για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δοθεί. Οι περισσότεροι που έπαιξαν στον τελικό θα ανεβούν στην Κ19.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.