Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Σαράντα παλικάρια από τη Λειβαδιά

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Η αγαπημένη μας Σούπερ Λίγκα επιστρέφει στη δράση και εδώ είμαστε για να κρατήσουμε αξιόλογες επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ

Να απαριθμήσω σε πόσα παιχνίδια θα μπορούσε και άξιζε τη νίκη ο Λεβαδειακός; Θα θυμίσω απλά ότι είχε εξαιρετική εικόνα στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, στην ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ, στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και φυσικά στο 2-2 με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα στη Λαμία το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής, ούτε ο Σατσιάς, ούτε ο Βόκολος έχουν ένα μαγικό ραβδί για να δούμε την περσινή Λαμία. Απλούστατα γιατί πλέον δεν υπάρχουν Σλίβκα, Καρλίτος, Κοσέλεφ, Τσιλούλης, παίκτες κομβικοί που αποχώρησαν από την ομάδα. Μου αρέσει ο άσος (2,35).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εδώ και λίγα 24ωρα φωνάζει για τον ορισμό του Παναγιώτη Τσιάρα, ενός διαιτητή που εδώ που τα λέμε δεν έχει κάνει και κανένα χοντρό λάθος φέτος. Μάλλον απαρατήρητος πέρασε ως τώρα. Αλλά για να στείλει και επιστολή η Ένωση σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, θα ανησυχεί για κάποιο λόγο. Πάντως το στυλ παιχνιδιού του Πανσερρραϊκού την βολεύει και με χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της, περιμένω να περάσει νικηφόρα από τις Σέρρες. Μου αρέσει το 2 & over (2,00).

Οι επιλογές μου:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ

Άσος (2,35)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ

Διπλό με over (2,00)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.