Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Παραδοσιακά κερδίζει αρκετά κόρνερ

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Η 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει παιχνίδια με εξαιρετικό ενδιαφέρον και σε αυτά θα επικεντρωθεί και η στήλη για σήμερα:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ έχει την πίεση του αποτελέσματος μετά από 3 σερί ήττες, αναμένεται να πιέσει τον Λεβαδειακό, που με την σειρά του περιμένω να παίξει κλειστά και να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Ο Δικέφαλος του βορρά είτε με τα μπακ, είτε με τα εξτρέμ παίζει πολύ από τα πλάγια και παραδοσιακά κερδίζει αρκετά κόρνερ απέναντι στον Λεβαδειακό. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 3 τελευταία μεταξύ τους, είχε 7,9 και 12 κερδισμένα κόρνερ. Μου αρέσει το over 5,5 κόρνερ ΠΑΟΚ (2,00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αν ο ΠΑΟΚ έχει πίεση για το αποτέλεσμα στην Λειβαδιά, άλλη τόση έχει και ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό. Περιμένω δυνατό παιχνίδι, όπως τα δύο τελευταία μεταξύ τους που είχαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και κάρτες. Ιδιαίτερα σχολαστικός ο ελίτ Γερμανός ρέφερι Ντάνιελ Ζίμπερτ, μπορεί να μην είναι τόσο «καρτάκιας» όσο ο συμπατριώτης του Σάσα Στίγκεμαν, αλλά κι αυτός δεν τις… τσιγκουνεύεται, τις βγάζει εύκολα. Μου αρέσει το over 6,5 κάρτες.

Οι επιλογές μου:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

over 5,5 κόρνερ ΠΑΟΚ (2,00)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

over 6,5 κάρτες (1,95)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.