«Billaras»: Θα κρατήσω τον άσο της Έβερτον

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Τζίφος μεσοβδόμαδα απο τις ελληνικές ομάδες, αλλά προφανώς με διαφορετική γεύση. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, έπεσε όρθιος. Ο Ολυμπιακός...φτυστός η Εϊμπάρ όταν έπαιζε κόντρα σε “μεγάλους” στην Ισπανία και είχε προπονητή τον Μεντιλίμπαρ. Τρία στόπερ, τρία κόφτες, πέντε χαφ συνόλικα, να μην ξεβρακωθούμε. Μηδέν εις το πηλίκον. Ξεκάθαρα αυτός ο Ολυμπιακός έχει πολλά θέματα να λύσει. Και επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ, ας τα βάζουμε στη σωστή τους θέση όλα, έχασε 3-1, δεν κέρδισε. Credits για την προσπάθεια και τέλος. Γιατι οριακά δεν...ειδα και πανηγύρια κάπου.

Στα δικά μας, σφαίρα πλέον μιας και η στήλη είναι “τοσοδούλα”:

Στην Αγγλία αρχικα, έχει κάκιστο πρόγραμμα στις “μικρές” αλλά καλούτσικο στην Premier League. Σημειώστε ότι την άλλη εβδομάδα έχει φουλ και τα τρία ευρωπαικά κύπελλα και όλες τις “μικρές” Αγγλίας! Στην Premier λοιπόν, αρχικά δεν βλέπω καλά την Σίτι. Και η απώλεια του Ρόντρι ειναι τεράστια, τέλος για φέτος. Θα λείπει και ο Ντε Μπρόιν. Θα πάω με το Χ-1 (πρώτα το Χ στις εκτιμήσεις μου). Μετά, θα πάω στο Γκούντισον Παρκ να κρατησω τον άσο της Εβερτον. Ηγγικεν η ώρα να κερδίσει, το κλίμα άλλαξε θεωρώ στην Εβερτον, επιτέλους βρέθηκαν νέοι ισχυροί ιδιοκτήτες, το “Φρίντκιν Γκρουπ” απο τις ΗΠΑ (έχουν και τη Ρόμα). Η Πάλας δεν είναι καλά, σαν την Εβερτον δεν έχει ακόμα νίκη φέτος στο πρωτάθλημα.

Προχωράω και πάω στο Μπρέντφορντ-Γουέστ Χαμ. Εδώ είναι περισσότερο ένστικτο. Η λονδρέζα έχει ξεκινήσει χάλια, προχθές 5αρα στο Λιγκ Καπ. Αλλά έχουν υλικό. Και καλό προπονητή, δεν ξέχασε ο Λοπετέγκι τη δουλειά του. Σέβομαι την Μπρέντφορντ αλλά οκ, πόσο θα παλεύει μονάχα με τον Εμπεμο; Θα ρισκάρω στο 3,20 του διπλού, σημειώστε ότι εχει φοβερή παράδοση ο Μπόουεν, όποτε βρίσκει Μπρέντφορντ την κοπανάει (7 γκολ σε 11 εμφανίσεις εναντίον της).

Και...προσέξτε τώρα, τίποτα απολύτως απο τις “μικρές”, κάκιστο το μενού.

Εκτος Αγγλίας, επιγραμματικά, Μπλάου Βάις άσος στην Αυστρία, Τορίνο άσος στην Ιταλία, όπως και Εμπολι ασος! Διπλό η Αλαβές μέσα στην Χετάφε, διπλό η Βέρντερ μέσα στη Χοφενχάιμ. Ολα αυτά είναι φυσικά αουτσάιντερ. Και για φινάλε, μιλώντας αμιγώς στοιχηματικά, παιζω Αρη. Στην Πολη ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ότι είχε, αυτό το ειδαμε. Ο Ζιφκοβιτς ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε. Επίσης έχει ματς και την άλλη εβδομάδα (με Στεάουα) και τέλος, πέρα απο την κούραση, έχει και ντεφορμέ Κωσταντέλια. Και έχουμε έναν Αρη φορτσάτο, φρέσκο, που έχει νικήσει κατά κράτος τον Ολυμπιακό, που είναι ανεβασμένος και έχει και μιά χαρά παράδοση χτίσει τελευταία με τον ΠΑΟΚ. Πέρυσι 0-1 (πλέι οφ) και 0-0 (κανονική σαιζόν). Οποιος θέλει, πάει ξερά στο διπλό, όποιος θέλει πάει σε κάλυψη, πχ Χ-2 με under. Πάντως οι αποδόσεις είναι εντελώς λάθος βάση των δεδομένων.

Οι προτάσεις:

Μονά αποδεκτά:

ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΪΣ – ΣΤΟΥΡΜ 1

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 2(Χ)

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 2


Συστημα με ζητούμενα (2-3):

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΛΑΒΕΣ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΕΡΝΤΕΡ 2


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.