Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet Builder»: Το σηκώνει ο ΠΑΟΚ, βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Το πιο συγκλονιστικό Πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται την Κυριακή και το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με στεναχωρεί είναι το κλίμα τοξικότητας για το οποίο έχουν τεράστια ευθύνη και δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δεν ξέρω ποιος άλλος.

Ο Αρης είναι υποχρεωμένος να παίξει για την ιστορία και τον κόσμο του και είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ πως δεν θέλει να επιτρέψει στον μισητό και αιώνιο αντίπαλο του να πάρει το Πρωτάθλημα στην έδρα του. Κάτι ανάλογο θα απαιτούσε από την ομάδα του και ο οπαδός του ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, ακροαματικότητες, κλικ και πάει λέγοντας.

Και για να το κάνω και πιο «τάληρα» θα είναι τίτλος τιμής για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει έναν ΠΛΗΡΗ Αρη που θα κάνει τα πάντα για να του στερήσει το Πρωτάθλημα. Εχοντας κερδίσει ΔΙΚΑΙΑ κατά σειρά ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Αρη; Το 1,8 στο διπλό δείχνει πως οι μπουκ θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ιδρώσει και έχουν απόλυτο δίκιο. Και ως ποσοστό και ως κίνητρο είναι για μένα ένα καλό σημείο που ανεβάζει απόδοση με το over 1,5 στον ΠΑΟΚ.

Προφανώς και η απουσία του Κουλιεράκη είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο όταν απέναντι έχουν τον Μορόν τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος. Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε καλά όλη αυτή την πίεση και έχει αποδείξει πως βρήκε τον τρόπο να κερδίζει τα ντέρμπι, θα πάω με το διπλό.

Στη Λεωφόρο αν είχε παραμείνει ο Τερίμ, το 2/2 ημίχρονο τελικό θα ήταν το σημείο μου. Πλέον είμαι σίγουρος πως με τον Κόντη στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα δω αντίδραση και πλέον τους παίκτες να παίζουν και για τον προπονητή τους. Ο Παναθηναϊκός για να αποφύγει την 4η θέση πρέπει να κερδίσει, ο Ολυμπιακός παίζει για δυο αποτελέσματα, το 12 ΔΕ με το over 2,5 είναι το σημείο μου.

Κατάμεστη η OPAP ΑRENA και όπως σημείωσε ο Μελισσανίδης στο μήνυμα που έστειλε στον Αλμέιδα θα περιμένει ένα θαύμα από τη Θεσσαλονίκη. Το over 1,5 ημίχρονο από την ΑΕΚ είναι το σημείο μου.

Ξέχασα να σημειώσω πως στην περασμένη στήλη βρήκαμε ένα ακόμη ταμείο και πάμε για περισσότερα τώρα.

Πάμε και στα άλλα Πρωταθλήματα. Η Μάντσεστερ Σίτυ παίρνει το Πρωτάθλημα και σήμερα νομίζω πως θα το τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο το ματς με την Γουεστ Χαμ για αυτό και παίρνω το over 1,5 ημίχρονο. Το αντίο του Κλοπ θα έρθει με πολλά γκολ και έτσι βλέπω την Λίβερπουλ να κερδίζει εύκολα την Γουλβς. Αξίζει ο άσος της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Αστον Βίλα που βγήκε CHL.

Στην Γερμανία, η Στουτγάρδη ολοκληρώνει την υπέρβαση κερδίζοντας την Γκλάντμπαχ ενώ πολλά γκολ βλέπω στο Λεβερκούζεν-Αουγκσμπουργκ. Γκολ-γκολ στο Χάιντενχάιμ-Κολωνία.

Πρόταση 1η

Αρης-ΠΑΟΚ 2 με over 1.5

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 12ΔΕ με over 2,5 goal και γκολ-γκολ

ΑΕΚ-Λαμία over 1,5 goal η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο

Πρόταση 2η

Μάντσεστερ Σίτυ-Γουεστ Χαμ over 1,5 goal η Σίτυ στο ημίχρονο

Κρίσταλ Πάλας-Αστον Βίλα goal-goal και over 2,5

Λίβερπουλ- Γουλβς 1 με over 2,5 goal

Πρόταση 3η

Χάιντενχάιμ-Κολωνία γκολ-γκολ

Λεβερκούζεν-Αουγκσμπουργκ over 3,5 goal

Στουτγάρδη-Γκλάντμπαχ 1 με over 1,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.