Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Με το γκολ της τιμής της Νασιονάλ Μαδέιρα

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Δεν την λες και αδιάφορη στοιχηματικά τη σημερινή μέρα. Υπάρχουν παιχνίδια στα κορυφαία Πρωταθλήματα, υπάρχουν και ματς Κυπέλλου σε κάποια άλλα που μπορεί τα πάντα να έχουν κριθεί αλλά ένα «κλικ» σου προκαλούν. 

Οπως καταλάβατε και από τον τίτλο που επέλεξα στην σημερινή στήλη, δεν μπορώ να προσπεράσω το γκολ-γκολ στο ματς της Μπράγκα με την Νασιονάλ Μαδέιρα. Το πρώτο ματς στην έδρα μάλιστα της Νασιονάλ είχε ολοκληρωθεί με 5-0 για τη Μπράγκα. 

Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Κάτι σαν το ΠΑΟΚ-Λαμία δηλαδή. Ηρθε η Λαμία στην Τούμπα και γκολ έβαλε και δεν έχασε. Επίσης δεν πρέπει να παραβλέψουμε και κάτι άλλο. Η Μπράγκα έχει πάρει την πρόκριση, όλη η ενδεκάδα θα ξεκουραστεί καθώς ο μεγάλος στόχος είναι η έξοδος στο CHL. Επομένως αυτό το γκολ-γκολ στο 2.3 είναι εξαιρετικό. 

Πάμε και στην Ισπανία. Παίζει η Χιρόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα η Ρεάλ είχε ελπίδες για τον τίτλο. Η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο της έκοψε τον βήχα. Προφανώς και είναι το φαβορί σήμερα αλλά αυτό το over 3,5 κόρνερ για τους γηπεδούχους είναι εξαιρετικό. Τι θα βάλω δίπλα σε αυτά τα δυο; Παίζει η Μπέτις με την Σοσιεδάδ. Ματς για σεντόνι. Πολλές οι κάρτες και στηρίζω στο να δεχθούν και οι δυο ομάδες τουλάχιστον από δυο κίτρινες κάρτες.

Προχωράμε σε ένα δελτιάκι με over. Παίζει η Γκρασχόπερς με την Γιουνγκ Μπόις. Εχω δει και κάτι 4-4 στο παρελθόν. Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι το αν θα βγει το over αλλά το goal-goal. Επειδή όμως δεν πληρώνει αρκετά θα χωρέσω και τα δυο. Γκολ-γκολ με over.

Συνεχίζουμε με Αστον Βίλα-Φούλαμ. Εφαγαν τα μούτρα τους οι «χωριάτες» την περασμένη αγωνιστική και βλέπω να τρώνε γκολ. Το over το αγοράζω. Για πιο safe επιλογή πάω με το στοίχημα που βρίσκω σε όλες τις εταιρείες, δηλαδή ή γκολ-γκολ ή over 2,5.

Κλείνω την δεύτερη πρόταση με κόρνερ στο ματς της Γκρίσμπι με την Κρου. Over 9.5 σε εξαιρετική απόδοση.

Πρόταση 1η

Μπράγκα-Νασιονάλ Μαδέιρα goal-goal

Xιρόνα-Ρεάλ over 3.5 κόρνερ η Χιρόνα

Μπέτις-Σοσιεδάδ τουλάχιστον από δυο κάρτες οι δυο ομάδες

Απόδοση: 5,7

Πρόταση 2η

Γκρίσμπι-Κρου over 9.5 κόρνερ

Αστον Βίλα-Φούλαμ over 2,5 ή γκολ-γκολ

Γκρασχόπερς-Γιουνγκ Μπόις over 2,5 με γκολ-γκολ

Απόδοση: 5,3

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.