Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Αξίζει το ποντάρισμα στον Τζίμα

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιανουαρίου 2024

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Η πρώτη στήλη για το νέο έτος θα συνεχίσει την παράδοση που θέλει μια από τις προτάσεις να αφορά το ελληνικό Πρωτάθλημα. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, στηρίζω τον νεαρό φορ του Δικεφάλου που αύριο θα είναι βασικός απέναντι στον ΠΑΣ. Μια αφορά ακόμη είχε παίξει στην αρχική ενδεκάδα, απέναντι στην Κηφισιά και είχε σκοράρει.

Δίπλα του θα έχει τον Τάισον και τον Ζίβκοβιτς, από πίσω θα είναι ο Κωνσταντέλιας και αυτό το 2.5 είναι εξαιρετικό. Ανεβαίνει απευθείας στο 6,5 ως απόδοση αν σκοράρει πρώτος. Νομίζω πως στο ίδιο ματς και το 3 ως απόδοση στον Κωνσταντέλια στο anytimescorer έχει αξία. Αυτός ο παικταράς έχει αρχίσει πλέον να εμπιστεύεται τα πόδια του. Εξαιρετικό γκολ απέναντι στον ΝΠΣ, παραλίγο να σκοράρει και απέναντι στον Αρη. Στο ελληνικό Πρωτάθλημα μένοντας, στηρίζω τον άσο του Αστέρα απέναντι στον ΝΠΣ ενώ στο ματς του Παναιτωλικού με τον Αρη έχει αξία η διπλή ευκαιρία στο 1Χ. Μεγάλο και λογικό rotation από τον Μάντζιο αφού την Τετάρτη παίζει τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Στα άλλα Πρωταθλήματα; Προφανώς και δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψουν οι Γερμανοί μετά την διακοπή, αλλά το γκολ-γκολ στο Κολωνία-Χάιντενχάιμ είναι η μια επιλογή μου. Το ίδιο στοίχημα επιλέγω και στο Λειψία-Αϊντραχτ.

Συνεχίζοντας στην Αγγλία και αφού αφήσαμε το Κύπελλο στην άκρη, επιστρέφουμε στο Πρωτάθλημα. Πραγματικά είναι ερωτηματικό η Νιούκαστλ αλλά από την άλλη δεν είναι και … τρένο η Σίτυ. Νομίζω πως θα έχουμε γκολ και από τις δυο ομάδες. Και επίσης το 3.05 στο διπλό της Τότεναμ απέναντι στην Μάντεστερ δεν με αφήνει αδιάφορο.

Στην Ισπανία ο άσος της Μπέτις απέναντι στην Γρανάδα μαζί με το over 1,5 ανεβάζει πάνω από 2 την απόδοση και είναι καλή επιλογή. Αντίστοιχα και στη Γαλλία το ιδιο στοίχημα στο ματς της Λιλ με την Λοριάν.

Πρόταση 1η

Να σκοράρει ο Τζίμας και 1 ΠΑΟΚ με over 2,5 γκολ

Πρόταση 2η

Αστέρας-ΝΠΣ 1

Παναιτωλικός-Αρης 1Χ ΔΕ

Νιούκαστλ-Σίτι γκολ-γκολ

Πρόταση 3η

Μπέτις – Γρανάδα 1 με over 1,5

Λιλ-Λοριάν 1 με over 1,5

Κολωνία-Χάιντενχάιμ γκολ-γκολ

Πρόταση 4η

Μάντεστερ Γ.- Τότεναμ 2

Λειψία-Αϊντραχτ γκολ-γκολ

Γράφει ο Γιώργος Ζαϊρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.